balbebekannesi__ Kızlar mersinde medikalparkda sünnet yaptıran var mı bebegim 4. Aya girecek eşim sünnet yaptırmak istiyorum ben kararsızım küçükken yalnış kesim olabiliyor deniyor siz kaçıncı ayda yaptınız nasıl geçti
Seherr_ balbebekannesi__ 5 aylıkken yaptırdım sadece ilk 5-6 saat ağladı sıkıntılı geçti sonra unuttu. İyiki yaptırmışım tavsiye ederim
minnakpopus balbebekannesi__ küçükken yaptırdınız yaptırdınız bi dönmeye iyice hareketlenmeye başladılar mı aşırı sıkıntı. Ben iki oğlumuda 3 aylıkken yaptırdım tertemiz 🤌 ilkini mersin şehir hastanesinde yaptırdım aşırı memnun kaldım medikalparkra sünnet olarak doktor bilgim yok ama bi akrabamız yakın zamanda medikal parkta yaptırdı memnun kaldığını söylemiş
pink9 balbebekannesi__ kesınlıkle donmeye başlamadan yaptırın derım çevremde 40 I çıkmadan yaptıran var ben 52 günlük yaptırdım onda bıle sureklı bacakları hareket halındeydı doktoru ne kadar etken o kadar ıyı dıyordu tabı sonrasında 1.5 gın ya da 2 gun nerdeyse sıddetlı ağladı ağrı kesıcı şurupla bıraz sakinledı ama çok ağladı ama mecbur ağlıyor işlem sonrası bütün bebekler ilk çişini yaparken yanıyormuş sanırım onda çok ağladı
berkuss balbebekannesi__ bende medikal parkta yaptiricam daha yeni gorustum cocuk cerrahiyla ilgili bi doktor insallah memnun kaliriz sag salim olur sehir hastanesine sordum once onlar genel anestezi ile yapiyorlarmis ama medikal lokal anestezi ile yapicak oglum 5 ay 12 gunluk
sevg_i minnakpopus merhaba şehir hastanesinde kime yaptırdınız ve memnun kaldınız mı çok merak ediyorum
minnakpopus civcivim33 esat ak çok memnun kalmıştık bi sorun isterseniz ancak geçen birisi daha post açmıştı mersin şehir hastanesi sünnet yapmıyormuş artık zorunlu durum olmadıkça diye
kubimsiii minnakpopus merhaba oğlum 5,5 aylık ben de mersinde sünnet ettireceğim ama dönüyor dönmeyi seviyor uykuda yüzüstü yatıyor sorun olurmu geç mi kaldık? Bir de esat hoca yaparmı acaba bilginiz varmı
gmzshn 4 aylıktı yaptırdım sonrasında ağlamadı hiç bi kere ağladı sustu bizim şükür rahat geçti modern tıp merkezinde Uğurcan üstündağ da yaptırdım Mersin de meşhur birisi zaten gayet memnun kaldık
berkuss gmzshn lokal mi yapiyor birdr ne kadara yaptirdiniz ben medikalde yaptiriacakrim ama herkes modern tibbi onermiş biraz arastirdim ama bulamadim doktorun polikinligi mi var nerden randevu alabiliyoruz
gmzshn berkuss modern tıp merkezini arıyorsunuz sünnet öncesi muayeneye gidiyorsunuz 2025 de 9bine yaptırdım Kasım ayı falandı orayı bebeğiniz kaç aylık 6 aylık üstüyse hafif sakinleştirici veriyorlar bunu çoğu doktor yapıyor ama 6 aydan küçükse sadece pipiyi uyuşturuyor
gmzshn berkuss evet yanında 3 kişi girebiliyor çocuğun yanında birisi tutuyor anne emziriyor zaten işlem esnasında veya biberon veriyor