elosunannisii Kızlar merhaba kızımda balgamlı öksürük var doktor beş gün önce budonosin verdi hava için ama etki etmedi şimdi Ventolin verdi burda okudum çarpıntı falan yapıyormuş kutıdada serum fizyolojik ekle falan yazmıyor napsam
minnakpopus elosunannisii yârım ölçek ventol yarım ölçef sf karıştırarak verin daha çok küçük. Buhar işlemi bittikten sonra da ağzını yüzünü yıkayıp temizleyin çok geçmiş olsun
ariadne elosunannisii bebegin ne kadaralik? Benimki 6 bucuk aylikken hastalanmisti. Once ventolin surup icirdim faydasi cok olmayinca havasini kullandim. Carpinti vs yapmadi ama ben de tedirgin olmustum. Ventolini annem bana da kullanmis bebekken. En az 25 senelik ilac. Yan etkisi fazla olsaydi piyasadan toplatilirdi diye dusunup vermistim. Zararini gormedim.
moryazma elosunannisii Birebir serum fizyolojik ekleyin yani örnek olarak ilaçtan 1.5 ml serumfizyolojikten 1.5 ml ekleyip buhar olarak verin. Seyreltmediğiniz zaman çarpıntı falan yapabilir
livanurvealpinannesi61 elosunannisii ben serum fizyolojik ve udi hindi yağı koyuyorum hava makinesine zararı da Yok. Günde 4 kez falan yapıyorum .