DuruLina2612 Merhabalar. Kızım 2 ay 17 günlük. 3 aylıkken rotavirüs aşısı yapmayı düşünüyorum fakat piyasada iki farklı firmaya ait aşı var siz hangisini yaptırdınız? Rotateq mi? Rotarix mi?
Sabis42 DuruLina2612 rotarix yaptırdık ikinci ayında.. bir de 4. ayda yaptırıcaz.. doktorumuz yazdı..
melis_duru DuruLina2612 rotarix yapanilirsiniz zaten, çünkü diğeri 2-4-6. aylarda yapılıyor. Siz 3 aylıkken başlayacağınız için rotarix yaptırabilirsiniz. 3. ve 5. ayda. Bizim doktorumuz da onu önermişti
Didemsm Ilk oğlumda rotarıx kullandık ıkıncısınde rotateq doktorunuz uygun olan asıyı yapar ayına gore karar veeıolar bıde ben arastırdım tek farkı hırı ıkı kez bırı uc kez yapılıyor hatırlıyorumfıyat farkı var ama aynı hesaba gelıyor hemen hemen
DuruLina2612 Didemsm doktorumuz henüz yok. Malum hastanelerede mecbur olmadığı sürece götürmek istemiyorum. Aşıyı alıp sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum😊
Alya_sare Sadullahefe 5aylıkken kızım hasta oldu diye doktoru yaptrmadı 2.dozu 6.ay asısıyla beraber yaparz dedi insallah bir sorun olmaz ya
Melteminkeremi Alya_sare bizim de 6.ay aşısıyla aynı güne kaldı 2.doz dr öyle demsiti ama hemşirem sakın yaptırmayın dedi 6.ay da çocuk felci var canlı asi onunla beraber olmaz rota dedi gidince dr a sorucam tekrar sizde sorun lutfen
ZeynepMeva34 DuruLina2612 sağlık ocakları özel aşıları yapmıyolar diye biliyorum doktora yönlendiriyo
Didemsm DuruLina2612 sağlık ocakları artık yapıyor ben onceden soylemıstım hemsıreye agızdan oldugu ıcın uygulaması kolay bı kac saat kusma vs olmaması lazım asıdan sonra.önemli bı nokta var asının sıcaklık aralığına dıkkat edın ilk asının zamanı cok onemlı ve ıkı ası arasındakı en az dort ıle 8 hafta olmalı bılıyorum bı arastırıp okumanızı tavsıye ederım
DuruLina2612 ZeynepMeva34 bebeğim iki aylık kontrolünde sordum alıp yapabilir misiniz dedim yaparız dediler
DuruLina2612 Sabis42 sağlık ocağındaki hemşiremiz 3. Ve 5. Ayı diye önerdi isteğe bağlı diye öyle yapıcaz 😊