Gebe kaldığımda 49 kiloydum doğuma girdiğimde 66 kilo filandim eve geldiğimde 59 kiloydum hamilelikten önce kahvalti yapan biri değildim olsada olur olmasads olurdu benim için gebelikte sağlıklı beslenmek adına bebeğim için sağlıklı bir yeme düzeni oluşturdum . Doğum yapali 7 ay oldu ve ben şuan 63 kiloyum meme artı mama ilerliyorduk şuan tamemen mama sorum şu arkadaşlar ben kilo veremiyorum yani kendimi tanıyamiyorum inanılmaz azimli ve hırslı biriyimdir istediğim şeyi kafama koymuşsam yaparım ama bir türlü olmuyor ben diyet yapamıyorum inanılmaz bir açlık yaşıyorum protein yüksekte yesem olmuyor yürüyüş bandım var bebeğim izin verdigi müddetçe yürüyüş yapiorum elbette düzenli değil vitaminlerime baktırdım herseyee baktırdım sorun yok doktor dediki vücut hala bebeği besleme modunda bebek için herşeyi depolama modunda böyle birşey yaşayan var mı bu açlıkla ben ne yapicam gözüm dönüyor resmen bayilicak gibi oluyorum kan şekerim düşüyor muhtemelen nasıl bu 10 kiloyu vericem bilmiyorum tavsiyeniz var mı ?