gul2111 Kizlar kizim bugün tam 3 aylık oldu. Sadece emziriyorum kizimi. Yaklaşık 2 hafta önce falan bi ara kanama oldu geçti. Bugün esim korundu ama tam çıkarken prezervatif içimde kaldı çıkartırken de yanlara biraz aktı sperm hemen yıkadım ama cok korkuyorum. Ertesi gun hapı alsam 7 gun emzirmemem lazımmış imkansız bebegim sadece anne sutu aliyor. Hamile kalmam dimi ya lütfen icimi ranatlatin
zeynep865 gul2111 hayır 7 gün emzirmemek diye bir şey yok. 8 saat sağdığınız sütü vermeyip atacaksınız o kadar. Bence için 3 aylık bebekle riske girilmez hamile kalma ihtimaliniz hep var
kuzey2305 gul2111 benimde benzer durum başıma geldi hamilelik olmadı ki ilk hamileliğim hemen olmuştu tedirgindim o yüzden ama risk hep var olabilirde
alininmom gul2111 bir aspirine tam limon u sıkıp eritip için. Annem öğretti bana eskiden istenmeyen durumlarda öyle yaparmışlar.
gul2111 zeynep865 evet evet hep risk var ama esim de diyor ki sadece dışına aktı spermler alırken oldu dedi ne yapsam bilemedim.
gul2111 kuzey2305 ya peki bir sey yapmış miydiniz ertesi gun hapı gibi. 2 hafta nasil dayandığı test icin
[silindi] İlacı almadan önce süt sağın, ilacı aldıktan sonraki sürede kaşıkla bardakla ya da biberonla içirin, 8 saat emzirmemeniz lazım sütü de sağıp dökün. İlaç almamak büyük risk.
zeynep865 gul2111 hamile kalsanız eşiniz doğurmayacak bir damlası bile yeter ben olsam direkt alıp içerdim
zeynep865 gul2111 bence sizin içiniz hamile kalınca rahat edecek içmeyin ilaç 😅 yıkamaklada hamile kalamayacağını bilmiyorsunuz belli ki spermler hareketli canlılar içinize tek bir tane gitmesi yeterli (yeni korunma yöntemi yıkamak).
gul2111 zeynep865 ay hayır ya o kadar korkuyorum ki hareketli sperm biliyorum yıkmanın da faydası yok biliyorum ama işte umut🥲
zeynep865 alininmom Aspirin ağrı kesici ve kan sulandırıcıdır, Limon ise C vitamini içerir. Hiçbiri yumurtlamayı durdurmaz, döllenmeyi engellemez ya da rahim içini etkilemez. Bu nasıl korusun allah aşkına saçmalamayın
ZeydsMom gul2111 o zaman bunu da yapmayin limon sutu azaltiyor sutun tadini degistiriyor bazen bebek red bile edebilir. Yani ilaca bile karsiysaniz bunu nasil yapacaksiniz 😄
ZeydsMom gul2111 ertesi gun hapinda 7 gun emzirmemegi kim soyluyor. Okuyorum yani doktor yazisi bile paylasmislar. Siz ama ilac icmek istemiyorsunuz sadece. Hem ilac icmeyeyim hem hamile kalmayayim olmus sizinki. Ama oyle bi dunya yok maaleseff
gul2111 ZeydsMom ella da öyle bir sey okudum. Bebegim sadece gogsumu emdiği icin içmek istemiyorum dogru
alininmom zeynep865 saçmalamiyorum döllenme nedir pıhtılaşmadır. Aspirin ve limon ise kan sulandırır mantık bu