klbrzynp Hanımlar merhaba oğlum özellikle koştuktan zıpladıktan sonra sağ diz kapağı ve diz kapağının arkasını gösteriyor ağlıyor çok uzun sürmüyor normale dönüyor ama çok kafama takıyorum başına gelen var mı
amansallagitsin klbrzynp bizimde öyle oldu özelikle ziplarken trambolinde çok zıplar sonra yuruken diz kapağı sekler gbi oluyor boşa düşer gbi sonrasında düzeldi devam etseydi ortopediye götürürdum. Eğer devam ediyorsa ortopediye götürün
GkcnKn Biz de yaşadık hatta bir yıldır ara ara oldu boy uzamasıyla paralel ağrıdı hep götürdüm de doktora doktor da genel muayene etti ayrıntılı bakmadı bu yaşlarda büyüme ağrısı da olabiliyor ama götürmekte fayda var tabi
GkcnKn klbrzynp yapmayın bu durum arttıkça artıyor önüne geçemiyorsunuz sonra hiç kendinizi o noktaya getirmeyin şimdi ben öyleyim sıkıntıdan devamlı olumsuz düşünmekten mahvoluyorum resmen :((
klbrzynp @GkcnKn kendimi bildim bileli böyleyim anne olunca daha da arttı maalesef🥲 hayatımı kendi ellerimle mahvediyorum Allah yardımcımız olsun size de geçmiş olsun 🙏🏻
GkcnKn klbrzynp valla ben de aynıyım ne olur böyle sonumuz bilmiyorum beynimizle savaşıyoruz resmen 🥲 çok teşekkür ediyorum 🤍