sseydabal 8 ay 22 günlük oğlum var kızlar aksam 9 da yatırıyorum gece 12 1 e kadar 10 dk bir uyanıyor bazen sabaha kadar böyle kafayı yicemmm artık hep böyleydi bu çocuk ne yapmam gerekiyor uykusuzluktan ölücem çok bunaldım artık ne zaman düzeliyor bu durum
esmnrr sseydabal benden daha tecrübeli annesiniz fakat benimki güzel uyuyor diye yazmak istedim gündüz kaç uyku yapıyor fazla uyuyorsa gece uyumuyorlar ya da daha az uyursa da yorgunlukta uyumuyorlar e bide diş olayı vardır sizde
sseydabal esmnrr 9 da uyanıyor sabah 12.30 gibi öğle uykusu yapıyor bide akşam 5 de yatıyor en fazla yarım saat uyuyor akşam 9 da gece uykusu artık evet dişlerden zoru var ama bu çocuk hep böyleydi napıcam bilmiyorum
esmnrr sseydabal acaba 5 geç mi oluyor daha erken uyuyup uyansa belki işe yarar bilemedim :( Allah yardımcınız olsun Bizimki daha 6 ay 10 günlük 3 uyku yapıyor 2.5 saatten fazla uyanık kalmıyor ama 5 den sonra uyutmuyorum 9-9:30 da artık uyku için ağlıyor Kırmızı ışık -pış pış sesi açıyorum ve ayağımda 1-2 dk sallıyorum belki işinize yarar