Kızlar oğlum 21 aylık olacak. Anne bebek çantası olarak sırt çantası istemediğim için Fulya Zenginer’in markası Agula çantadan almıştım yandan takılan

Ama bu çanta artık tahmin edersiniz ki zor gelmeye başladı. Parka vs gittiğimizde kısa sürelide olsa yanıma bez yedek kıyafet almam gerekiyor. Sırt çantasının rahatlığını artık kabul etmek zorundayım ve sırt çantası arayışındayım. Sizce kendimde takabileceğim bir sırt çantası mı almalıyım (normalde hiç sevmiyorum sadece çocuğumun eşyaları için kullanıcam yine)

yoksa oğlum için küçük bebek çantalarından mı almalıyım?

Diğer sorumda suluk meselesi. Bugüne kadar munchkin pipetli suluk kullandı ve çok memnunum asla damlatmıyor vs ama pipet kısmı kötü olmaya başladı değiştirmem gerekiyor. Dışarı vs çıktığımızda suluk hala hayatımızda olmalı diye düşünüyorum ama artık munchkinle devam etmek istemiyorum. Yazda geliyor acaba paslanmaz çelik suluklardan mı alsam skip hopp, stanleyy gibi yoksa başka öneriniz var mı? Bir de suluk konusunda yine pipetli mi olmalı stanley gibi ağız kısmı mı olmalı emin olamıyorum. Kullananlar fikir belirtirse çok sevinirim 🙏🏼