gizemkahra Kızlar bebeğim 9 aylık 2 gündür orucum ek gıda veriyorum ama genede sürekli emmek istiyor günde 7 8 kez emiyor doyuyor mudur yani anlamadım uykusu da azaldı doymadığı için mi aceba siz oruç tutuyor musunuz bebeğiniz kaç aylık
biebrarvar gizemkahra benim bebeğim 1 yaşına yeni girdi 15 gün oluyor neyse ben oruç tutmıyorum tutamıyorum kızım sürekli emmek istiyor öyle ek gıdaya çok fazla seven biri de değil önüne ne koysam yer o ayrı bir şey ama gene de anne sütü der Anne sütü içtiği için hala kıyamıyorum bebeğime Siz bence oruç tutmayın çocuğunuzun hakkına girmiş olıyorsunuz bi nevi -
alparslanmomms gizemkahra sahuru iyi yiyor musunuz ? Sahurda aç kalırsanız süt olmaz ve bol su içmeniz lazım. İsterseniz 1 gün tutup bir gün tutmayın . Bi bakın duruma göre. Emziren anneye Allah müsade etmiş sonuçta . Kendi tercihiniz
sarikavun gizemkahra 1 yasa kadar asil gidasi anne sutu bebegin. Siz oruc tutunca da su icemiyosunuz sonucta da sutunuz azaliyo. Hic olmazsa 1 yasa kadar oruc tutmasaydiniz keske