Canım ben 5 buçuk aylıkken başladım 3 gün kuralı ile ilerledim yoğurtla başladım sonra sebzelere geçtim kabak,bal kabağı,tatlı patates,brokoli,havuç,normal patates,avokado verdim sonra meyvelere geçtim mandalina ve portakal hariç şeftali elma armut muz yaban mersini sonra ceviz tahin pekmez labne yumurta sarısı hepsini verdim sebze çorbaları yaptım aralarda verdim irmik ve piric unu kullanmadım tercih etmedim bebek için bir faydası yok benim fikrim bu . Bu şekilde yapabilirsin istersen. 3 gün kuralı yapmanı tavsiye ederim günde bir çay kaşığı ile başlıyorsun ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı bu şekilde yedirebilirsin.Günde 30 ile 50 mlye kadar su verebilirsin bunu ama doktoruna danış yinede su olayıni ve her ek gıdaya bir çay kaşığı zeytinyağı ekledim kabızlık yapmasin diye sen henüz tadım yaptırıyorsun tatmasi yeterli ve her besini 3 gün gözlemle derim bilmiyorum ben bu alerjik besin olaylarından korkuyorum o nedenle 3 gün kuralı ile ilerledim doktorumda bu şekilde tavsiye etti zaten