masalada75_ 1 yaşındaki kızım yemek yememeye başladı hasta felanda değil ama birden yemeyi kesti günde iki kezde mama veriyordum ama şuan mamayıda reddediyor bunun nedenini bilen varmı hanımlar yada ne yapabilirim doktora gitmeli miyim
gg3848 masalada75_ benim kızım da da bir yaştan sonra iştahsızlık başladı 17 aylık hala devam ediyor ne yazıkki umarım sizinki daha kısa süreli olur diş çıkartma gibi durumlar da çok etkiliyor
kitapsever_ masalada75_ benim oğlumda 1 yaşından sonra yememeye başladı öncesinde maşallah her şeyi yerdi şuan 15 aylık zorla veriyorum ekran açarak
masalada75_ kitapsever_ ne kadar yiyor mesela? Benimki şuan saat 2 ve sadece zorla bir biberon mama yedi
mrymkzltprk Kızım 2 yaşında ve hala yemek yemiyo, akşamları kaşık mama yiyor hala sulu bir yemek yemedi maalesef
bebek7979 Benim kızımda 22 aylık yemiyor yemek iştahı hiç yok mamayı bile reddediyor ne yapacam yardım edin çok zayıf çok üzülüyorum artık 🥹
mrymkzltprk bebek7979 aynı şekilde, diş değil dişleri çıktı, dönemsel bir şey değil zaten, 8-9 aylıktan itibaren bu şekilde, ne yiyosa onu vereyim diyorum, makarna yiyo ama 1 avuç bile değil