kubraa0606 Bebeğiniz sürünüyor mu veya kollarını kaldırıp emekleme pozisyonuna geçebiliyor mu. Bizimki sırtüstüne dönmeyi öğrendiğinden beri yüzüstü durmuyor bile. Siz ne durumdasınız
accountant kubraa0606 yüzüstü döndüğünde bağırmaya başlıyor hiç öyle durmak istemiyor sürünmeye çalışıyor da yapamayınca sinirleniyor
esmnrr kubraa0606 ileri emekleme pozisyonuna alıyor 1-2 adım gidiyor sonra duruyor ama geri geriye bayağı gidiyor koltukların altından topluyorum bu arada her bebek emekleyecek diye bi şey yok biliyorsunuz ki bunları yapmasa takılmazdım emeklemeyip 8-9 aylıkken yürümeye başlayanda var
gg3848 kubraa0606 benim kızım yedi aylık sürünmeye başlamıştı sekiz aylık da emeklemeye başladı yani daha vakti var bazı çocuklar yüzüstü durmayı pek sevmiyor
kubraa0606 esmnrr evet biliyorum bazı emekleyen bebeklerde geç yürüyor ama emeklesin isterdim ne biliyim tatlı oluyolar ☺️
esmnrr kubraa0606 bende öyle diyordum da her şeyde tedirgin oluyorum kafası çarptı aman altında kaldı vs vs
esmnrr kubraa0606 hahaha haklısınız 🫶🏻 benim kuzenim emeklemedi ama o kadar hızlı yuvarlanıyordu ki yürüse bu kadar ilerleyemezdi yani 😄 her bebek kendine özel 🤍