gygo Arkadaşlar çocuğum 6 aylık gece uyandığında hep meme istiyo ama süt azaldı hatta kalmamış gibi hissediyorum gündüz var ama gece yok çekiyo çekiyo gelmeyince ağlıyo ne yapabilirim
ng08 gygo bol bol su için. Sağma makinanız varsa sağın süt kanallarını iyice boşaltın ki daha çabuk dolsun. Oruç tutuyor musunuz? Yiyecek olarak gün kurusu ve dereotu iyi süt yapıyor diye biliyorum
asena3265 gygo benim de bebeğim 1.5 aylık.Dut kurusu,İncir,bulgur pilavı,yeşil soğan,dere otu sık sık tüketiyorum.Özellikle bulgur pilavı ben de çok işe yaradı tavsiye ederim
ng08 gygo ek gıdaya başladınız mı? Ek gıda ile gündüz doyurucu besinler hazırlayın. Gündüz emme sıklığı azalmasa bile emme süresi azalır kalan sütü sağın buzdolabına koyun gece ihtiyac olursa ısıtıp biberonla verebilirsiniz
Svgcarim Bebeğimin kilo alması durdu sütüm azaldı bende solgar emziren anneler için olan b12 ve lohusa yağına başladım hem sütüm çoğaldı hem bebeğim kilo aldı inşallah sizinde öyle olur deneyin isterseniz ❤️
aysss001 Hurma ve her emzirme sonrası 5.10 dakkalık sağım süt gelmese bile birde ben balık yediğim günler daha çok süt oluyor
ng08 gygo belirli bir aydan sonra (genelde bebek 2-3 aylık olduğunda) anne sütü artık talep edildiği kadar üretilir. (Bunun bir adı vardı aklıma gelmiyor:/). Örneğin bebeğiniz 3 saatte bir 90cc emiyorsa 3 saat sonra sadece 90cc üretilir. Bunu emzirdiğiniz için ölçemezsiniz sağınca anlaşılıyor. O yüzden az emdiyse sütünüz evet azalmaya gitmiş olabilir. Az emdiğini hissettiğiniz de göğsünüzde kalan sütü sağıp buzlukta 3 aya kadar muhafaza edebilirsiniz