kimbumadam gzdnrr4 Ay ahhahaha ben görünce hastaneye götürmüştüm Nasıl çıkarcam diye doktor dalga geçmişti😂
kardelenmasal gzdnrr4 7 günlük anneyim bende.Aynı şeyi yaşıyorum birden sümük nefes alırken hırıltı ve arada öksürük geldi üşüttü mü diyorum çok tedirginim korkuyorum
gzdnrr4 zeynebbrn arada hırıltısi oluyor gibi serum fizyolojik ile temizledim emerken falan rahat nefes aliyorda normal yatarken hırıltısi oluyor sanki
gzdnrr4 zeynebbrn rahatlatıyor olabilir de ortalıkta salgın da var çok küçükler insan korkuyor. Bazen elim sırtındayken hırıltısini duyuyorum sürekli olmuyor ama diken üstünde gibiyim
gzdnrr4 kardelenmasal çocuk doktoruna dün sordum aslında normal dedi bazen hırıltısi oluyor dedim süt kalır boğazında anca gelişiyor solunumlari falan dedi de ortalıkta salgın olunca korkmuyor değiliz ateş vs olmaz inşallahta sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu gunleride
gzdnrr4 kardelenmasal bize yatış verdiler eğer sizinde gidebileceğiniz çocuk acil varsa götürün hiriltisinida videoya çekin ben öyle yaptim
kardelenmasal gzdnrr4 aynennn söylediğiniz gibi tedirgin oluyorum bende.Bizde sorduk burundan kaynaklı nemsizlşkten vs olabilir burun temizleyin takip edin dedi.Sağlıklı olsun tüm bebişler 🙏🏻🙏🏻
zeynebbrn gzdnrr4 bizde öyle şeyler yaşadık o dönemde hatta bende doktora sordum gayet iyi. Daha çok yeni öksürmeside tıskırması da normal dedi. Dediğim gibi sürekli öksürüyorsa nefes alışverişi farklıysa o zaman tedirgin olun
gzdnrr4 zeynebbrn annelik çok zor farklı ama güzel birşey cevabınız için teşekkür ederim. 💕 Hamdolsun sürekli öksürük ve nefes alış verişi farklı değil nadiren oluyor 🤲
gzdnrr4 kardelenmasal amin bütün miniklere panik yap diye değil erken tedavi daha iyi belkide seninki normaldir 🤲
gzdnrr4 kardelenmasal tedbir amaçlı almış hasta birileri optuyse ondan olmuştur dedi kaç gün belli değil