yanissa Kızlar davulcuyu nereye şikayet edebiliriz yahu çocugu zaten 2.30 ta uyutmuşum zar zor yatmışım adam saat 3 te zangır zangır çalıyor yarım saat imsak saat 6.20 de şaka gibi
ayhat yanissa ben bu geleneğin devam etmesine bi mantık bulamıyorum artık. olmasın ya geleneklerimizden bir şey kaybetmeyiz
metekaanmom yanissa herkes alarm kurup kalksa keşke cidden davul nedir ya gece yarısı güm güm biz bile korkuyoruz
elizinannesigeldi yanissa ay dertten ben de muzdaribim. Bebeğim zaten uyumuyor , bugün eşime söyleyeceğim . Ne gerekiyorsa yapsın 🤦♀️ Evin içinde dan dan çalıyor nerdeyse
asyamz Normal ama bir çok mahalle oldığı için biraz daha erken başlıyolar burasıda aynı eskiden hoşuma giderdi çocıkran sonra değişti😀
yanissa ayhat kesinlikle kalkan yine kalkıyor zaten hastası bebeği olan var 9. Kattayım ona rağmen onun sesine uyuyamadım alt katta olanlara allah sabır versin
yanissa metekaanmom herkes alarmla kalkıyor artık zaten ya hadi gelenek tamam çal ama yarım saat aynı yerde çalmak ve 3 saat öncesinden çalmak gerçekten kafayı yedim dün balkondan çığlık atmamak için kendimi zor tuttum