mbabygirlm Gündüzleri 2 saat uyuyor gece olunca da 30 dk zor uyuyor. Uyanıyor ayağıma alıyorum istemiyor,emiyor ağlıyor değişik bir durum niye böyle oluyor ya
sudekaplan06 mbabygirlm ayyy yeminle 1 saat emzirdim şimdi koydum yatağa kustu gazını da çıkardı ama halen uyumuyor ağlıyor gerçekten sinirleniyorum artik kaç saat emdi üstüne küstü rahatladı ama halen uyumuyor
oylesinebiri__ mbabygirlm 17 aylık 1 saatir dönüp duruyor 20 gibi uyumuştu 21 30 civarı uyandı asla uyumadı 1 saat uyutmaya çalıştim bıraktım
birana00 mbabygirlm maalesef aynı sorunu yaşıyorum 15 aylık oğlum asla uyumuyor gündüz sıfır gece her dk uyanır toplam 1 saat uyuyorsa geri kalan her saatte ağlıyor artık yıldım bende oturup onunla aglıyorım 😂 emzirmekten göğüslerim yara oldu artık bende ne yapacağımı şaşırdım
18yavuzselim25alparslan mbabygirlm iki cocugum var bana öğrettikleri şey uyumayan bebek uyumuyor naparsan yap😂
mbabygirlm oylesinebiri__ artık yormaya başladı ya. Diş olsa gündüzde uyumaz yani. Gece olunca böyle yapıyor
yaseminmetehanahmet oylesinebiri__ Benimki de 11 aylık o saatte uyutsam tekrar uyanır gece uyumaz acaba uyku saatini biraz ileriye mi alsanız
ebrusafura mbabygirlm bizimkide 15 aylık sabah 10 kalktı gündüz hiç uyku uymadı az önce zar bela uyuttum Allah kolaylık versin
yaseminmetehanahmet mbabygirlm Benimkide değişiyor genelde de 8 de yatırdım yazıyordu sanki yorumda ona yazdım 😁
mbabygirlm oylesinebiri__ eşim uyutmuş az uyanmış deli gibi ağlıyor uykusu var uyumuyor. Artık kafayı yemek noktasına geldim
yaseminmetehanahmet oylesinebiri__ Diş ağrısı gece daha sık olurmış onunla ilgili olabilir mi Tetagil ya da soğuk bi şeyler damağına sürmeyi denediniz mi