ptrirem Kızlar oğlum 14 aylık gece emmesi var ve artık beni çok yoruyor en az 10 kez kalkıp emiyor 2 gündür kesmeye çalışıyorum ama kıyamet kopuyor uyandığında aranızda gece emmesini kesen var mı
yaseminmetehanahmet ptrirem Benimki de martta yaşına girecek emmeye çok düşkün valla gözüm korkuyordu bu gece emmesinden seni gördüm daha da korktu bıraktırırsan çözümü Banada söyle 😂
Minikbirprenses ptrirem Bizde 13 aylığız saat başı kalkıyor resmen çok ağlıyor azı.disleri patlamış kıyamıyorum napicam bilmiyorum
ptrirem Lazziya23 tamamen mi bıraktı memeyi bende kesmeyi düşünüyorum uyuma aracı olarak kullanıyor 🥲
ptrirem Minikbirprenses aynı şekilde saat başı kalkıyor bende bedenen ve ruhen çok bunaldım ailem farklı şehirde tek büyütüyorum çok zor 🥲 ve dişlerinde beyaz lekeler gördüm 3 gün önce bugün diş hekimine götürdüm gece emmesini kesmen lazım çürüme başlangıcında dedi
ykubra93 ptrirem taktik değil aslında sürdüm direk zaten görünce emmedi bile bihfta huzursuz oluo. Ama sana gelmio önemli olanda bu.sadece çok sevgi gösterin🥰
Lazziya23 ptrirem tamamen bıraktı öğlen ilk sürdüm sonra akşam tekrar sürdüm ama gördü dedim ki oğlum meme yara olmuş baban krem getirecek o da zaten acı olduğu için emmedi