almina23 Hanımlar 31 aylık kızım var sürekli ne desem tersine cevap veriyor güzel güzel söylesem bile asla kabul etmiyor dilimde tüy bitti o kırılır kızım desem hayır kırılmaz diyor o bizim değil desem hayır bizim diyor oraya çıkarsan düşersin diyorum düşmem diyor herşey aklınıza gelebilcek herşeyde tam bir muhalefet olarak davranıyor 5 aylık kardeşi var kıskanmasn diye çocuğu sevemiyoruz bile ekransız büyütüyorum içim dışım etkinlik tüm günümü onunlq geçiriyorum havalardan dolayı parka çıkamıyoruz ama evde elimden geleni yapıyorum yinede memnun değil hep bir çatışma içinde bizimle bu süreç geçici mi bu durumu yaşayan var mı her gün çalışsam bu kadar yorulmam gibi geliyor ona laf atlatmak çok yordu sabrımın son demlerindeyim artık bi akıl verirseniz sevinirim
UrbanMom almina23 bi tane de 31 aylik bende var terliğim ile bakışıyoruz terliği yiyince rahatlar diyorum ama sonra hayir kendine gel diyorum 😂 ters davranma, beni cezalandırmak icin eşya firlatma, herseye hayir demeler vallahi sabır testindeyim