yrnyrn061 Doktorumuz yoğurt+ yumurta sarısının çeğreği yazmış arkadaşlar karıştırarak mı vericem yoksa gün içinde ayrı ayrı mı?
twinmom5450 yrnyrn061 yoğurt denendi ise +yumurta sarısı karıştır demektir yumurta sarısını tek tadanayabilir dokudan ötürü biz karıştırıp vermiştik biliyorsun ki yoğurt alerjisi yok herhangi bir tepki olursa yumurta olduğu belli 😌umarım olmasın
Eslemsi_04 yrnyrn061 ikisinide ilkkez verecekseniz ayrı ayrı vermelisiniz ama yoğurdı dh önce tadım yaptıysa birleştirip verebilirsiniz
alparslanmomms Sabah saatlerinde ayrı ayrı deneyin . Aynı gün tadım yaparsanız hangisine tepki verdiğini anlamazsınız alerji vs durumunda
mamabear_ yrnyrn061 o zaman yumurtayı sabahtan deneyin öğleden sonra da yoğurt verirsiniz. Yumurta ile yoğurt karıştırırsanız tadını bastırır anlamaz tadını
yrnyrn061 twinmom5450 evet yoğurdu ilk listede baya yedik bugün ikinci listeye başladık yine yoğurt vardı ama listemiz her şeyinde + var kafamı karıştırıyor karışacak mı ayrı mı bilemedim 😄 teşekkür ederim inşallah bir tepki görmeyiz 🙏🌸
Leo2020 yrnyrn061 hayır karışım değil doktorlar karışım istemiyor. Yumurtayı anne sütü ya da su ile biraz açın. Yanında da yoğurt verebilirsiniz demek istemiş