ebrusafura Kızlar kızım 10 da kalıp şu saatte kadar uyumadı enerjisi dolu dolu esneme yok deli danalar gibi koşturuyor gündüz uyku bittimi sizce bu arada kızım 15 aylık
Ballilokmam11 ebrusafura uyanma saati çok geç zaten akşam oldu saat 8 gibi uyutursunuz artık ama erken uyanırsa öğlen mecbur uyur
svncgldgn ebrusafura bazen fazla uyaran alınca ya da diş vs gibi rahatsızlıklardan dolayı da uyku reddi olabiliyor bence yine deneyin ve bunu mümkünse bir rutine otutturun
ebrusafura Balbulutu ne yaptıysam uyumuyor kucagımda sallıyorum ninni söylüyorum yok yani uyumuyor oyun oynamak istiyor
Balbulutu ebrusafura ay kuzum bir şeyleri yeni öğrendiyse, keşfettiyse uyku istemiyor olabilir 18 aylığız uyutuyorum ben
ebrusafura Balbulutu ya maşallah be güzel benimki uykuyu hiç sevmiyor zaten bi kaç gündür gündüz uykularını azalttı bugün hiç uyumadı inşallah yagrın böyle olmaz ya
Balbulutu ebrusafura benim büyük oğlum böyleydi uykuyu asla sevmezdi. İyi olsunlar da aman gerisi önemli değil
ebrusafura Ballilokmam11 dişten sonra 11 de uyumaya başladı eli hep agzında aglıyor diş biteydi yeniden rutine baglıycam
ebrusafura svncgldgn dişten sonra bizim uyku turini çok karıştı inşallah biran önce biterse yeniden alıştırıcam
ebrusafura birkupalatte evet çok erken yagrın böyle olursa haftaya salı günü doktora gıdıcez durumu anlatıcam bakalım nesiycekler