adenndmrhn Merhaba 2 aylık bebeğim var hipp kullanıyorum çok aşırı gazı var mamasını değiştirmeyi düşünüyorum Aptamil prosyneo kullanmayı düşünüyorum kullanan var mı? Aptamilin pronutra serisi toplanıyor diye biliyorum prosyneoda sıkıntı var mı?
Marianne adenndmrhn gaz mamadan kaynaklı değil aslında. Fışkırarak kusma yoksa, kilo alımı iyise değiştirmek mantıklı değil. Gaz fizyolojik bir süreç. Aslında kullandığıniz mama en iyilerinden biri diyebilirim
yagizmom_ adenndmrhn Ve bebeğiniz kolikte olabilir sadece mama kaynaklı olmayabilir ben eş zamanlı gaz damlası, probiyotik ve gaz rahatlatıcı uygulamalar yapmıştım.
emsalaslan adenndmrhn berbat bir mama kokusu çöp gibi çocuğa kilo aldırmıyor en güzeli anne sütüne yalın baba golden goat
funda_tunc Aptamil conformil al sadece eczanelerde satılıyor çok memnun olursun 4 aylık olduk nerdeyse onu kulanıuoruz gazı en az seviyeye indiriyor yok gibi
adenndmrhn Marianne sadece gaz da değil aslında doymama sorunu da yaşıyorum 3 4 saatte bir yemesi gerekirken 2 saatte bir acıkıyor, bundan önce bebelac gold kullandım o daha tok tutuyordu ama oda alerji yapmıştı
Marianne adenndmrhn Hipp dediğiniz gibi sindirimi hızlı mama. Tok tutma sebebi de nişastadan kaynaklı.
sonmukemmelannebukucu adenndmrhn Aptamil kesinlikle kullanmam sadece bir defa presneyo aldık bir gün icti sadece inanılmaz kötü kokulu bir kusma sorunu yaşadık anında hippe döndüm döndüğüm an o kusma bitti asla kullanmam birdaha ayrıca kim demiş illa 3 4 saatte bir acikicak diye öyle birşey yok mamanın üzerindeki ne bakmayın lütfen ayrıca hipp çabuk sindiriliyor organik 2 saatte bir mama yapmak mı zor geliyor anlamadım her bebeğin gelişimi mama içmesi saati farklı tabi her mamaninda doyuruculugu hipp güzel mama yinede siz bilirsiniz
yagizmom_ adenndmrhn Sindirimi kolay olduğu için daha sık acıkıyor aslında, bebelacta da fazla şeker oldupu söyleniyor siz yinede doktorunuza danışıp mamanızı öyle tercih edin
hilalll2 adenndmrhn anne sütü de 2 saatte sindiriliyo ve hipp mama da anne sütüne yakın sindirimi kolay olan bi mama gaz problemi de yapmıyor diye biliyorum bende dün ona başladım
adenndmrhn sonmukemmelannebukucu 2 aylık bir bebek gece 2 saatte bir beslenmesi çok da normal değil uykularının daha uzun olması gerekiyor 3 4 saat gibi, bebelac kullanınca daha uzun uyuyordu hipple bazen saatte bir bile yemek istiyor bana mama yapmak zor gelmiyor sadece çocuğumun doymadığını düşünüyorum
adenndmrhn sonmukemmelannebukucu size Aptamil yaramamış olabilir memnun olan kitle de çok fazla, denemeden bilemeyiz
adenndmrhn yagizmom_ Bende gaz damlası ve probiyotik kullanıyorum karnına masaj yapıyorum kiraz çekirdeği ısıtıp koyuyorum, dediğiniz gibi belkide koliktir 2. Ay kontrolune gideceğim doktora soracağım
yagizmom_ adenndmrhn Çünkü o zaman ne yaparsanız yapın ağlıyor benimki akşam 6dan gece 12ye kadar ağlardı sürekli sancı çekiyor ben sadece yarım kundak yapar beyaz gürültü açar ayağımda sallardım çoğu zaman