NaimeYilmaz Tıklayıp okuyabilirsiniz. ✨ https://vt.tiktok.com/ZSmfq2eUF/ Emzirirken oruç tutan annelerimiz beslenmesinde nelere dikkat ediyor?
MiracAlpinveUmutunAnnesi NaimeYilmaz Merhaba. 1 yaşında oğlum var. Emziriyorum. Bugun oruç tutuyorum. Gece 1 haşlanmış yumurta,haşlanmış patates domates salatalık peynir maydonoz reçel falan yedim çay içtim. Şimdilik bir sıkıntı yok açlıkla alakalı. Sadece uykusuz olduğum için başım ağrıyor. IFTARDA Tarhana çorbası pirinç pilavı ve patlıcan yemeği yapıcam. Ortaya salata ayran birde revani yapmak istiyorum ama bakalım. Az ölçülerde yersek rahatsız etmez diye düşünüyorum. Bende ramazanda kilo alanlardanım 😂
babymam_ NaimeYilmaz Bende geçen yıl hamileyken tutamadım ama bu yıl denemeye başladım bugün inşallah bol bol sütün olurda tutmaya devam edebilirim. Bende gece börek sarmıştım buzluma da attım pişirip biraz 2 tane börek 2 haşlanmış yumurta domates peynir zeytin ve sevmediğim halde sütüm olsun diye 2 kaşık da tahin pekmez yedim. Bol bol da su içtim. Şimdiye kadar acıkmadım sadece emzirdiğim için çok aşırı susadım 🫣 rabbim sabrını verir inşallah akşama da tarhana çorbası nohut pilav salata bir de havuç tarator ve salata yapıcam 😇 yapabilirsem bir de suffle
dedimolabilirr NaimeYilmaz bebeğim 3 aylık çok sık emiyor haliyle, açlıktan değil de emzirme çok susatıyor ve de uykusuzluk dayanacak gücü göremiyorum kendimde 🥲 ama haftasonu eşim evdeyken sütümü sağıp bi denemek istiyorum 🌺
eks24 MiracAlpinveUmutunAnnesi merhaba Allah kabul eylesın.Bebeğinizi oruclu nasıl emzırıceksınız yoksa iftardan sonra? ben de emziriyorum ama oruc tutmadım. İnşallah seneye.yavrumu sık sık emzırıyorum.b7 de kalamaz memesiz asla
mysohn7 eks24 iftardan sonra neden emzirsin ki gece yedikleri zaten gün boyu tok tutar ve sütü de olur bende niyetliyim bebeğim 1 yaşında 3. Emzirişim sütümde geliyor gayet gece 2 tane tost ve 1 tane avakado yedim açlıkda hissetmiyorum
Hep_oyle_olur_zaten eks24 ben geçen sene de tuttum ( 6 aylıktı ) bu sene de tutuyorum inşallah. Sahurda protein tüketmeye çalışırsanız hem çok acikmazsiniz hem de çok fazla halsizlik olmaz. Karbonhidrat seker tarzı şeyler çok tüketmemeye çalışın. Zaten havalardan dolayı da acıkma hissi olmuyor. Gun içinde emzirmeye tabiki özen gösterin onların ihtiyacı var anne sütüne ❤️
MiracAlpinveUmutunAnnesi eks24 Kız niye iftardan sonra emzireyim çocuğa oruç tutturmuyorum ki kendim tutuyorum 😂 Ek gıda da alıyor yemekte yiyor yani. Gece çok su içtim bugun ilkkez deniyorum bakalım aksama nasıl olucam
Deletedmom2987 eks24 oruç tutulunca çocuk emzirilmiyor mu ? eks24 Bebeğinizi oruclu nasıl emzırıceksınız
eks24 Hep_oyle_olur_zaten ben bilmiyorumdum da. burda önüme çıktı sordum. Çok teşekkür ederim nazık cevabınız için.💜
kbrayksel Geçen sene oğlum 5.5 aylıktı emiyordu ve sabah 6da uyaniyordu, hiç zorlanmadan tuttum. Allah veriyor sabrını, süt de gayet oluyo merak etmeyin.
Sema345 kbrayksel oğlum nerdeyse 7 aylık kızım da da tutmadım senin ruhsatın var neden sonraya birakmiyorsunndiyenleri dinledigiim için nerdeyse 120 gün borcum var. Artık tutmak istiyodum ama hala kafamdaki sesleri susturamiyordum. Bu yZdiklariniz bana ilham oldu guzelce yedim suyumu içtim Allah razı olsun gerçekten. Eminim burda baslik açıp sorsam herkes gün boyu çocuğu aç birakacakmisim gibi şeyler yazardı ondan bu yazılanları görünce çok sevindim
mhtpdrmz eks24 canım benim bebeğimde 14 aylık bende oruçluyum. Oruçlu olmak emzirmeye engel değil neden iftarı beklesin? Günde biçok defa emiyo zaten.
aselaras2125 ensar_25 bnımde 1ay 21 günlük bebegim var 2 gündür tutuyorum hiçbir sıkıntı yasamadm sahura kadar bol su içiyorum süt yapacak şeyler yiyorum sahurda iftarda şimdilik iyi gidiyor
z_ahide63 ensar_25 benm de bebeğim yeni 3 aylık oldu bende tutuyorum ve aksine daha çok sütüm oldu ♥️
ded_11 Sema345 geçen yıl 6 aylık hamileydim tuttum şimdi de 8 aylık kızım var tutuyorum sonradan tutarsın diyenler bana da çok oldu hamilesin nasıl olacak diye doktoruma sordum oda tutabilirsin şeker tansiyon problemin yoksa diye iyi ki de tutmuşum sonradan gerçekten çok zor tutmak
kbrayksel Sema345 Allah kabul etsin inşallah, çok sevindim 🌸 Rızkı veren Allah öyle bir veriyor ki bebeğin rızkını 💜