Gamzeinci66 Nasıl bir yol izlediniz bebeğim 3 ay 21 günlük memeye gelince bağırarak ağlamaya basliyo dün den beri emmiyo
Alinduru Gamzeinci66 dönem dönem oluyor sanırım bu dördüncü ay atağı çok felaket bir şeymiş 🙄 ayakta emzirmeyi denediniz mi ya da emzikle kandırarak verin isterseniz
22112020 Gamzeinci66 bende iki aydır bu illerle uğraşıyorum ne yazıkki uykuluyken veya uykudan yağmur uyanmaz verince emiyor çok zor bir süreç sabırlı olun inşallah sizin uzun sürmez
Emirasaf_e Gamzeinci66 arada sütünü sagip ver memedeki damarlar tikandigindada bebekler ememiyorlar ve uykulu oldugu zaman alir
55eren55 Gamzeinci66 memene şekerli su sür ben öyle alıştırmıştım benimki de almıyordu sonra bi alıştı emmeye doyamadı
Ozlmtomris Uyku da emzirmeyi deneyin yaklaşık iki aldır meme reddiyle uğraşıyorum en iyi yöntem önce burnunu temizleyip uyuklamasını sağlayın sonra emzirin uyanınca yataktan alır almaz mahmurken emzirin en önemlisi emzik biberon varsa onlardan vazgeçmelisiniz
Ozlmtomris Ozlmtomris canm emzirme akademisi ve yardımı gruplarına üye olursan daha iyi bilgi alabilirsin
MervEkreMusab Şuan ben de yaşıyorum parmağımı veriyorum emiyor hemen sonra memeyi veriyorum çok zor gerçekten inşallah kısa sürer ya ben 1 haftada fılan geçer en gev diye düşünüyordum 😣