herhangibiranne_ Merhaba Zühre ananın balık yağı surubunu çocuklar için kullanıp fayda görenler var mı güvenilir mi acaba?
minnakpopus herhangibiranne_ yani bir sürü güvenilir bilindik onaylı marka varken zühre ana nekadar güvenilir bilemedim. İnstagram şişirmesi hep bu markalar
suheyla92 herhangibiranne_ sertifikali bir marka değil Zühre ana. Hiçbir ürününü cocuguma kullanmam hele de balik yagi gibi tehlikeli olabilecek biseyi bence almayin
livanurvealpinannesi61 herhangibiranne_ Zühre ana yılların markası çevremde çoğu Zühre ana kullanıyor ama balık yağında başka marka tercih edin bence. Ben karadut özünü kullandım önceden balık yağı wellcare kullanıyorum uzun süredir
minnakpopus herhangibiranne_ ben möllers kullanıyorum büyük oğluma. Küçüğümede 4 ay sonra aynı şekilde yaşına girince möllers ile başlayacağım
livanurvealpinannesi61 suheyla92 sertifikalı değil dediniz sertifika paylaşmıştı sayfasında satış onayı ve sertifika yoksa nasıl satış yapıyor eczane de bütün ürünleri var
suheyla92 livanurvealpinannesi61 organik sertifikasi yok urunleri kendi imalatlari bile olsa gerekli şartları sağlayamıyor ki alamamış. Bebeklere bir urun ya da marka seçerken organik sertifikasi var mi diye sorarak almamız lazim mesela cok tercih edilen aşçı anne markasının da organik sertifikasi yok
suheyla92 livanurvealpinannesi61 cunku organik sertifikasi zorunlu değil. Koy salçası vs diye satılan cok guvemilir gibi lanse edilen ev yapımı oldugu iddia edilen ürünler mesela. Recel salca vs aklınıza ne gelirse. Bircogunun sertifikası yok. Almadan mutlaka sorarım ben.