cicibebek Arkadaşlar çocuğuma kan ilacı vericem ama dişleri çürütür diye vermek istemiyorum o ilacı verince ağzı kıpkırmızı oluyor dişleri falan korkuyorum dişlerinde leke bırakır diye siz nasıl veriyorsunuz ya da vermiyimmi çok az kansızlık varmış
kimbumadam cicibebek Değerlerini yazın , referans altında mı yoksa alt sınıra yakın mı ? Ona göre kullanmanız lazım çünkü Tüplü olanlar , bestiron gibi arkaya doğru damlatınca dişlerle temas etmiyor. Üstüne fırçalama/su içirme yaparsanız bir sıkıntı olmaz.
nnoktaa cicibebek değerleri çok düşük ise damla yeterli olmayabiliyor. Bize ocean şurup verildi. Hiç istemesem de kullanmak zorunda kaldım. Ocean microferin damla içeriği temiz değil biliyorum. Şurubunun da temiz olmayacağını düşündüm ama mecbur kullandım. Keşke kullanmasaymışım. Dişleri çürütmedi ama kararttı. Şu an benim için belki daha masraflı olacak ama ben yine bestiron damla kullanmayı düşünüyorum.
cicibebek gizememre gizememre sanki o da leke bırakıyormuş hiç kullanmasam bi sıkıntı olmaz heralde çünkü doktorda istersen kullan fazla düşük değil dedi pekmezle falan halledebilirmiyiz aceba hergun bal kaşığı pekmez katsam yemeklerine
cicibebek kimbumadam kullanmayı düşünmüyorum çok fazla düşük değil demiri çok az doktor istersen kullan dedi bi kere denedim ağzının içi kıpkırmızı oldu bende daha kullanmak istemedim
cicibebek nnoktaa değerleri çok düşük değil çok az kansızlık var dedi doktor isterseniz kullanın istemezseniz kullanmayın dedi bende aldım bi kere kullandım ağzının içini acayıp kırmızı yaptı bende dişlerinde leke falan kalır diye kullanmadım daha
nnoktaa cicibebek sonrasında mutlaka su içirin. Ama pipetle falan değil bardakla içirin. Dişleri az da olsa çalkalanmış olur.
kimbumadam cicibebek Buraya sormuşsunuz ama Demir eksikliği farklı kansızlık farklı bir şey Demiri düşüktür ferittin hemoglobin normaldir örnek veriyorum gerek yoktur. Ama her ikisi de düşükse mutlaka kullanmak gerekir. Önlem amaçlı kullanın , düşmeye devam ederse mecbur kullanıcaksınız hem de ağır olanları
cicibebek kimbumadam yanlış yazmışım demiri düşük değil kanı çok az düşük doktor dedi isterseniz kullanın diye