arzuy1711 Bebeğim 2 yaş 27 günlük uykuya geçeceği vakit sürekli benim parmaklarımla oynamak istiyor gece çok sık kalkıp parmağımla oynamak istiyor izin vermeyince çığlık çığlığa ağlıyor aynı durumu yaşayanınız var mı
rumisssa arzuy1711 bence kendini böyle sakinlestirmeyi öğrenmiş benim kızım uyanıp nasıl ki meme emip uyuyor aç olmasa da 15 aylık kizim eğer meme vermesem biliyorum eminim yok yine ağlıyor sizin oğlunuz da aynısını yapıyor uyanıyor uykuya tekrar geçmek için meme değilde parmaklarinizla oynuyor olabilir
defnedilej arzuy1711 hayır sadece uyuyacağı zaman ellerimi tutar oynar.temas etmek istiyor.gece yapmıyor
arzuy1711 rumisssa olabilir memeye çok düşkündü memeyi kestikten sonra bu huyu başladı çevremdekiler otizm mi var acaba diyor lakin herşeyi güzelce anlar hayvanların taklitini yapar seslendim mi döner bakar öyle kendi kendine sallanmaz vs ama işte kafasını gıcıklandırıyorlar insanın
rumisssa arzuy1711 yok yok memenin yerine koymuş o yüzden yapıyor üzme kendini her şeyi saglikliymis işte