guneyadasi selaaaam🙋🏻♀️ ben beyaz renk stanley termos aldım çevremdekiler beyazın çabuk çizileceğini hasar göreceğini hemen kirleneceğini söylediler aranızda kullanan varmı beyaz rengini çok beğeniyordum biraz üzüldüm açıkçası
minnakpopus guneyadasi sadece termosa has bir durum değilki bu kıyafettede ayakkabıda da geçerli bu durum. Beğenmiş almışsın seninlemi yaşayacak boşversene sefan olsun gönlünce kullan🥰
Asyaveannesi04 guneyadasi bende pembe, pudra ve beyaz var düzgün kullandığınızda hiç birşey olmaz, bende düzgün kullanıyorum hiç birinde bir çizik, darbe yok
eddadogga guneyadasi yaaa sana bişe olmasın dertt ettiğin şey bumu😅 boşver biz yıpranıyoruz stanleyin de yaşanmışlıklarla dolu olsun
serife2 guneyadasi bende beyaz var ama 15 aylik oglum benden once davranip su ictigi icin ben kiyamadigim icin onda verdim hep yere dusumekten cizildi o yuzden beyazda cizik belli oluyor ama dusurme falan olmazsa sizde dikkat ederseniz tavsiye ederim ben cok memnunum hem saglam koku yapmiyor ne koyuyorsunuz ayni kaliyor
hamcokelek33 guneyadasi pipetli olan mı yoksa aerolight modeli mi Bizde haki yeşil ve turuncu vardı, eşimin şirleti de bir tane beyaz hediye etti. Hiçbir şey olmuyor beyaz olana ama tabii dikkatli bakmak lazım
zeydefe guneyadasi yok bende kullanıyorum düzgün kullanıldığında herhangi bişey olmuyor eşiminki de beyaz sapasağlam