benencokanneolmayisevdim 76gjl sizinki küçükmüş ek gıda da almıyor sık sık emzirmeniz gerekir sütünüz azalmasın Benimki 1 yaş tutacagım inşallah
mamacitaa_ 76gjl bismillah deyip başlayın bi bakalım yarın. Allah kolaylık versin inşallah. Ben tutacagim 🌙
sultan35 76gjl benimde bebişim 2 bucuk aylık daha tutmayı düşünmüyorum bu sene allah affetsin artık 😔
nurrr34 76gjl bende tutacağım nasipse. 3ay 5 günlük benimde bebeğim fakat sadece anne sütü almadığı için ek olarak mama verdiğim için tutacağım. Belki sadece bnden beslenseydi tutmazdım
asel_mother 76gjl bence bekleyin biraz vitaminsiz kalabilir çocuk sütünüzde azalma olabilir gerekli sıvı alamazsa vücut anne sütü sudan oluşuyor gün içinde su tüketemezseniz ne bilim kendi kararınız tabi ama bebeğiniz küçük daha ben tutmamıştım o aylarda
76gjl nurrr34 mama neden veriyosunuz doktor mu önerdi ben sadece süt veriyorum yarın tutup denicem bakalım
blueberryyy__ 76gjl oğlum 1 yaşında emmiyor zaten tutacağım o yüzden. Sizin bebeğiniz çok küçükmüş ama ya
nurrr34 76gjl evet sütüm yeterli gelmiyor malesef doymuyor. Diğer oğlumdada böyleydi. Onda inst edip mama vermemiştim yavrum sarılğı o kadar yükselmiştiki gözünü açamıyodu hastanede yatmıştık.
Feyzosumunannesi 76gjl Bebgim 8 aylikken tutmuştum ama sütümde azalma olmamıştı ve ek gıda aliyor diye içim daha cok rahattı.
76gjl asel_mother haklsınzda çevrem de bisürü şey söyluyo en azından dıyom bigün denuyıp bakacak olmazsa tutmam zaten
asel_mother 76gjl deneyebilirsiniz ama sadece anne sütü alıyorsa sizi de zorlayabilir demeyin yine kendiniz bilirsiniz ama anne sütü önemli daha küçük bence tutmayın
asel_mother Ben bile tutup tutmamak konusunda kararsızım çocuğum 1 buçuk yaşında emiyor gün içinde yemek yiyor ama sürekli emiyor gece de anne sütü alıyor sadece yani vitaminsiz kalırmı sütüm azalırmı diye şuan bile tutsam mı tutmasam mı diye düşünüyorum
eddadogga 76gjl benim kız 7 aylık 6. Ayında bıraktı emmeyi gecen ramazan tutmadım hamileydim zaten ama bu ramazan tutucam allah izin verirse ama emziren anne olsaydım tutmazdım açık konusayım bol su icip yemegime dikkat etmek icin yeterki sütünüz olsun🙏🏻