muzicelerim2 Şuan ölsem giriş yapamıyorum talimatları okuyorum numaranı onayla diyor onaylı aslında sürekli başka yerlere yönlendiriyor yapay zekaya bile sordum yok yapamıyorum bende mi sorun var 😮💨
renkliruya muzicelerim2 ya iyice saçmaladılar..daha önce eşimin nabızdan kokayca randevu alabiliyordum.. şimdi çocuklara randevu almak işkence gibi..
MiracAlpinveUmutunAnnesi muzicelerim2 Bende yapamadım googleye mhrs ye giremiyorum yazdım ilk çıkan linke tıkladım iki aşamalı giriş izni icin tıklayın gibi birsey yazıyordu sonra ilerledim
benencokanneolmayisevdim muzicelerim2 iki aşamalı girişi aktiflemeniz gerekiyor kimlik bilgileriniz ile. Sonra mhrsye e devlet üstünden otomatik giriş yapıyorsun telefonuna kod geliyor. Ama öncelik o iki aşamalı girişi aktifleştirmeden giriş yapamazsın. Acilse yapamıyorsan direk 182 üzerinden hallediver
annelikyolculugumm renkliruya tarayıcıdan e-nabıza girip profil bilgilerinizi tamamlayıp telefon doğrulaması yapmanız gerekiyor. Sonrasında e nabız uygulamasını indirin sürekli açık kalıyor zaten 👍🏻
cananbulbul renkliruya ay dimi ya geçen gün baktım kendi hesabıma giriş yapıp oradan randevu almam gerekiyormuş saçma sapan şeyler
Mixleydi Birebir aynısını yaşıyorum günlerdir giriş yapamıyorum habire başka yere yönlendiriyor nasıl yapcam şaştım kaldım varsa bilen bi el atsın ya
limonkolonyasi Mixleydi telefona e devlet uygulamasını indirin ordan kolay oluyor onun dışında diğer türlü tam bir işkence
annelikyolculugumm muzicelerim2 en güzeli e-nabız uygulamasını indirmek sürekli açık kalıyor çıkış yapmıyor. Ama öncesinde e-nabıza tarayıcıdan girip profil bilgilerinizi tamamlayın telefon doğrulaması vs yapmak gerekiyor.
renkliruya annelikyolculugumm teşkkür ederim..benim e nabız sürekli açık..ama randevu almak için mhrsye yönlendiriyor..daha önce böyle değildi..
Teletabianteni muzicelerim2 e devletten iki aşamalı dogrulamayi açmanız gerekiyor. E devlete girdikten sonra profil kısmında iki aşamalı doğrulama var. Onu aktif hale getireceksiniz.
efeninannnesi muzicelerim2 bende bugün PTT den onaylatip yaptim şükür nfc özellikli telefon olmadan olmadı bende mecbur PTT ye gidip yaptım
renkliruya cananbulbul uyku sersemi eşimin demişim..😀kendi e nabız uygulamamdan randevu alamıyorum dicektim..
Dedektifgadget muzicelerim2 e devletten giriş yapacaksınız kod gelecek öyle oluyor ve e devlete iki aşamalı giriş yazıp onu aktif edin