momandad_16 Arkadaşlar ande tesettür diye bi sayfa var ordaki kıyafetleri çok beğeniyorum ama pahalı geliyor bana ande tesettürdeki gibi bol farza uygun bildiğiniz uygun fiyatlı tesettür sayfaları siteleri var mı paylaşabilir misniz
simseklivekalpli momandad_16 pazarium onermislerdi birkaç gün öncesinde, zeyqa görmüştüm bir de hiç alışveriş yapmadım ama
durbakalim momandad_16 Zülays Zühre Manuka Milla Lamelif Şule giyim Elif store Moda gülay Allday Heqa Fulla moda Touche prive Ceylan otantik Aklıma gelen siteler bunlar şimdilik illa birinde istediğiniz tarz vardır☺️
lisansli_Mom49 simseklivekalpli aldıklarım oldu bazısi güzel bazısı fena değil o kadar ahım şahım değillerdi
durbakalim momandad_16 bazılarında güzel indirimler oluyor bazen ,haklısınız tesettür giyim baya pahalı oluyor.Her şeyi bulmakta zor
annelikyolculugumm durbakalim güvenilir ve kaliteli 3 kere alışverişim oldu normal renklilerle yıkayıp kurutmaya da atıyorum hiç bir şey olmadı ütü de istemiyor çoğu kumaşı 👍🏻😍
momandad_16 annelikyolculugumm tesettürde yazın rahat etmek için nasıl kumaşlar tercih etmek lazım baş örtüsü ve elbiselerde
annelikyolculugumm momandad_16 ben genelde müslin elbiseler giyiyorum bazı renklerde iç gösterebiliyor dikkat etmek lazım. Şal olarak da yine pamuklu şallar kullanıyorum boğazdan sıkma yapmıyorum takarken üstten dolandırıyorum (anlatamadım görselsiz ahshsh) öyle olunca boynum da ferah oluyor ♥️