hnr97
_arven_
••Bol bol su için günde 3-4 lt içebiliyorsanız için
••Uyuyup dinlenin mutlaka bi süre bırakın ev işleri kalsın kendinize ve cocugunuzu düşünün ev işleri 5 aylıkkende kalıyor 10 aylıkkende hep var malesef bitmiyor..
••Solgar vitamin + bestlak damla kullanın
••Komposto yapın kesinlikle öneririm benim en çok işime yarayan buydu. Yeşil+siyah+kırmızı üzümleri ama kuru değil meyvesini bunların sapları oluyo ya onları temizleyip yıkayıp kaynattım kuru dut da ekledim oda çok etkili ben bir yapışta 5 şişe çıkartıyordum 1 litreden ve 3-4 güne bitiriyordum valla çokta güzel gidiyodu jskdkdkd
••tahin derim susarım cidden çok etkili oda. Ben tek tahin yiyemediğim için pekmezle karıştırp kullandım
••hurma,ceviz,incir,badem,fındık bunlarda destekler ayrıca sütün doyuruculugunu yani yağlanmasını sağlar
•• 1muz
1yk çiya tohumu
1yk toz keten tohumu
2-3adet hurma
Süt
2yk tahin
Bunları blendırdan geçirin içecek oluyor bunuda yaptım kullandım çok etkili tadıda güzel. Dolaba koyuyordum şişe ile dolaba girince kıvamı katılaşıyor içeceğim zaman bundan bardağa koyuyordum üzerine birazcık süt ekliyodum karıştırıyordum içilecek kıvama gelmesi için
••bolll booll emzirin bakın bu çok önemli ben saat başı bile emzirirdim bebeğim 1 saat memede kalırdı abartmıyorum ama çekmezdim memeyi istediği kadar emzirdim hep şuan 5 aylık bazı günler hala bir saat memede kalıyor, tabiki açlıktan değil doyduktan sonra da keyfiye devam ediyor bazen emzik niyetne kullanıyor ama memeyi çok seven bi bebek oldu kekskesk bazen zorluyor böyleside ama olsun emsin yeterki..
••emzirmeden yarım saat sonra 10ar dk da olsa memeyi sağın ama sağımda en en etkilisi gece sağımı, evet zor gece kalkıp sağım yapmak ama sütünüzü istediğiniz kadar arttırana de k 3-5 defa yapsanız yeter. 2-5 arası çok etkiliydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. 10-15 er dk sağım yapsanız bile faydasını görürsünüz
Ben bunların hepsini yaptım çok şükür çok sütüm oldu, buzluğum süt doldu ama kullanamıyorum çünkü bebeğim biberon kabul etmiyor 😂😂😂 arada bir sütünüzü biberon ile verin bence, sadede meme emmeside çok zor hiçbir türlü dinlenmeye fırsatınız olmuyor.. ❣️❣️