sema60 Bebeğimin alnı kaş arası konak oldu nasıl geçecek birde kulak arkaları kurudu konak gibi kabul bağladı nemlendirici öneniriniz var mı
gg3848 sema60 mustelanın konak şampuanı var onunla kulak arkalarını da yıkayın bir de konağa zeytinyağı iyi geliyor duştan önce sürün yarım saat bekletin yıkayın sonra konak tarağıyla tarayın dökülüyor
gizematadeniz sema60 zeyinyagi surun, bekletin sonra bol karbonatlı bi su yapin. Pamugu batirarak yavasca oralari silin o suyla. Sonra duş. Dusta da silin pamukla. O sekilde gecer
ranarumeysa Bence en iyisi zeytinyağı sürüp yarım saat bekletip banyoda da ince tarakla tarayınca hiç bir şey kalmıyor biz kulak arkasınada sürüyoruz banyoda elimizle ovalar gibi yapınca geçiyor
sznn_ Bize dr hamatem sarı kutu olanı ve Fucudin verdi nemlendirici niyetine sürüyorum faydasını da gördüm. İstadiğin kadar sürebilirsin dedi kortizonsuz
gamzeahmeta sema60 benüö bebeğim de de oldu Bepanthol sensiderm kullandım geçti kulak arkası için falan da doktorumuz bioderma atoderm yazdı
esranushn sema60 mustela stelatopia+ kesinlikle bu bebeğimin alnı göz kapağı hep konaktı kısa sürede geçti
elfff00 sema60 benim kızımda da oldu duştan önce zeytinyağı sürdüm masaj yaptım deriye sonra bunun tarakları oluyor taradım tertemiz oldu