civcivmom Yüzümde çene bölgemde alın bölgemde sivilceler çıkıyor içtenmi geliyor bilmiyorum sürekli biri gidiyor biri çıkıyor yaa sivilceler için önerisi olan varmı ?
oylesinebiri__ civcivmom yağlı yiyecekler yiyorsaniz ondan oluyor ben çekirdek cerez mısır gibi şeyler yiyince 1 gün sonra yüzüm berbat şekilde uyanıyorum
cikolatatatlisi civcivmom acnecinamşde studemt pack ikili set var içeriği temiz günde bir kere jelle yıkayıp nemlendiricisiyle memlendirin ben de inanılmaz işe yaramıştı ama tabi tahlil yaptıröayı da ihmal etmeyin
altay2123 civcivmom doktora gidin bence bende de doğumdan sonra olmuştu cihazla bakınca bakteri var dediler oysa hep jelle vs yikardim zoretan verdiler aynı zamanda kremlerde eskisi gibi degil çok şükür
anneu cikolatatatlisi her cilt tipi farklıdır size iyi gelen onu daha kötü yapabilir o yüzden bence doktora gidin ve cilt tipinize uygun bir yüz temizleme jeli ve tonik edinin
hanimbatusnazli altay2123 emziriyor musunuz? benimde yüzümde var da krem kullanamıyorum emzirdigim için