lua Bebeğim 4 aylık aşırı hareketli yerinde durmuyor ve kilolu bir bebek, yürüteç için uygun mu sizde günde 5 dakika falan koysak egzersiz olurmu onun için. Sadece 5 dakika
Omeraslan lua en erken 6 aylıkken koyabilirsiniz. Daha oturmaya başlamayan bir bebeğe yürüteç önerilmez.
Yenianne17 lua yürüteç pek önemiyolar bem kızımı hiç koymadım almadım da isterseniz bi araştırın derim
bebiskoveannesi lua daha çok küçük Yürüteç için. Biz 6 aylıkken başladık 10 buçuk aylıkken yürüdü zaten. Günde 15-20 dk yada ben tuvalete gideceğim zaman koyuyodum.
lua esnyks annem önerdi aslında ama bende çok anne sözüyle hareket eden biri değilimdir bacakları aşırı kilolu yürütece koy dedi
gg3848 lua şu an yürüteçe koymak için çok erken ama bence genel olarak zaten yürüteçe koymayın bir çok zararı var
lua gg3848 çok kilolu ve hareketli bende bir yol arıyorum oyalamak için açıkçası hem hareket etmesi lazım gibi geliyor bana
bebiskoveannesi lua 5 dk çok uzun bi süre değil ama bence şu an için çok küçük. En az 6 aylık olmalı bence. Şu an daha doğru düzgün oturamaz bile.
rachelgreen_ lua hayır şu an çok erken. Benim bebeğim de hareketli ve kiloluydu ama 6.ayı doldurduktan sonra koymaya başlamıştık biz. Çok da kullanmadık 1.5 ay sonra rafa kaldırmıştık. Uzun süreli kullanım önerilmiyor.
ayse0575 lua ben hiç kullanmadım evet hareketli benimde bebeğim yürüme arkadaşı aldım peşinde dolanıyorum. Yürüteçten arkadaşımın çocuğu düştü pek sağlıklı bulmuyorum onu.
lua ayse0575 yürüme arkadaşına ne kadarlıkken başlanabilir ? Birde hoppala tarzı şeyler var onlar içinde erken sanırım ya
lua kimbumadam hayır tabiki 4 aylık bebek daha ne kilo vermesi 😂 sadece aşırı iri bu yüzden hareketleri kısıtlanıyor gibi geliyor bana bacakları hareket ederse kilodan kaynaklı hantal olmaz gibi geliyor bilmiyorum