bebegim95 HappyKids bu akşam; Tarhana çorbası Etli taze fasulye Soslu makarna Turşu Güllaç ve çay 😇😌 belki kaşarlı milföy de yaparım iftar sonrası şipşak sıcak olsun diye bakalım…
ftmylm Bu akşam ablamlar iftara davetliydi ben sebzeli süzme mercimek çorbası Fırında etli güveç Şehriyeli pirinç pilavı Havuç tarator Çiğ köfte Mevsim salatası Ramazan şerbeti Baklava
cnsu77 Bu akşam Mercimek çorbası Tas kebabı Pilav Çoban salata Latte pasta Eşimin ellerine sağlık menüsü çok güzeldi sadece tatlıyı ben yaptım 🤣
Havalibebek Yorumları okudum benim menü hiç yapan yok, köy tavuğu haşlama içine patates soğan, pirinç pilavı , patlıcan közlemesi bu arada tavuk aktaran aldım şoklu satan yerden
peri001 Bugün misafirlerim var Menüm İftariyelik Ezogelin çorbası Sebzeli köfte Tavuk baget kanat ızgara Prinç pilavı Barbunya pilaki Yoğurtlu karamelize soğan mezesi Salata -turşu Tatlıda eşim hazır alacak
zarifhanim Mercimek çorbası Fırında levrek Salata, turşu, şalgam suyu. Tatlı yapmadım bugün, iftardan sonra dışarıda yeriz. Hayırlı iftarlar herkese şimdiden ☘️
zynpdgs alparslanmomms ben kendim açıyorum hazirdan daha iui geliyor daha yumuşak oluyor bence kendin açınca