Dorukmommss @HappyKids Boll tavuklu çorba Etli kurufasulye Basmati pilav İnegöl köfte Göbek marullu salata Havuç tarator Frambuazlı beyaz çikolatalı pasta🫠✨
umaycinar94 Bgun kynnamlar vardı esımın dedesı halası Kofte patates cop sıs Pılav Ezogeln corba Pacanga boregı Kapya bıber salata Yesıllık slata Havc tarator Kasarlı mantar Magnolıa tatlısı Humus
Minikbirprenses nurdaanert Merhaba güveçte nasıl yapıyorsunuz bende güveç var fakat hiç kullanmadım öylece duruyor ilk önce nasıl bir işlem yapmak lazım bilginiz varsa mi acaba kaç senedir kullananlmadim
nurdaanert Minikbirprenses ay tabikide yardımcı olurum . Geç gördüm kusura bakmayın . Büyük güveç çanağından var bende kuşbaşı etleri çanağın dibine koy canım üzerlerine patlıcan koy küp küp doğradım ben iri şekilde ama onun üzerine patates yine aynı şekilde küp küp bol 12 tsne felan sarımsak koydum biber doğradım koydum en son üzerine domates doğradım bolca yağ gezdirdim ( Etlerini önce çelik tencerede bir beş dakika yüksek ateşte mühürleme yapabilirsin hiç bişey katma ama sadece eti at kendisi sulanıyor ben bazenn yapıyorum bazen yapmıyorum etimin cinsine göre değişiyor ) en sonda 1 su bardağı sıcak suyla biraz salçayı açıyorum üzerine döküyorum alimininyum folyo kapatıyorum delikler açıyorum ocakta kısık ateşte 3 4 saat pişirmeye bırakıyorum farklı farklı Ocak gözlerine koy ama biraz küçük gözde biraz büyükte biraz arka gözlerde pişir lokum gibi bir et olacak:)
elfefe alparslanmomms ben normalde kendim açıyorum bu sefer iki çocukla gözüm kesmedi valla hazır lavaşla yaptım eşime de söylemedim hiç fark etmedi bile😁
Lolik Mercimek çorbası (dünden)😄 Havuç tarator (dünden)😄 Kayseri yağlaması🤤 İçecek , turşu Evin erkoları içinde çay yanına meyveli kek
peri001 Mercimek çorbası Tavuk şiş Nohutlu bulgur pilavı Cacık Salata Soğuk baklava Afiyet olsun herkese🌹