seyma0661 Myneymis Ramazan ayı nefsi terbiye etme, empati kurma ve ibadet ayı olduğu için öyle şaşalı sofralar kurmayı düşünmüyorum belki misafir gelirse
uykusuzanne__ Myneymis Hoş geldi iyiki geldi Rabbim oruçlarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallah (Amin)🤲🏻🤲🏻 İlk iftar menüm Mercimek çorbası Fırında tüm tavuk Yufka ekmekten börek Salata Tatlı olarakta kabak tatlısı 🎃
dilarakrt Myneymis sırf oruç iftar die asla özenmiyorum özenmemde normalde nasıl yemek yaparsam öyle ZTen bu sene anne evindeyim geçen sene kendi evimde misafir geldiğinde üç dört çeşit yapardım okadar yani tam tersi nefsi terbiye etme ayı
elisa2705 Myneymis Valla klasik ilk gün aynı yaparım hep hahah Tarhana çorbası Kuru fasülye Pilav üstü tavuk Salata
gizem6767 seyma0661 evet öyle ama bende ıns ıbadet falan yapıcam ama Ramazan’da guxel haxırlnmyı dusunyrm mısafır gelsede gelmese ramazan senede 1 kere olan bısey herkesın kendı terıchı
Myneymis dilarakrt Ramazan heyecanı var bende bir tık daha özenli davranmayı tercih ediyorum sonuçta her zaman yemek yapıyoruz x2 yemeyeceğiz herkes doydugu kadar
uykusuzanne__ poyrazmom2604 hayır kalmıyor üstüne tavuk baharatı serpiyorum ve kısık ateşte 50 dk da pişiyor
Minikcikler00 Myneymis yoğurt çorbası Musakka Pirinç pilavı Tarator yaparım yeterli tatlı daha düşünmedim 😅
dilarakrt Myneymis hep israf masraf hiç gerek yok bence Okadar yardıma.muhtac insanlar varken benim sofram dolu olmasına gerek yok az önce Adana da otogarda bi çocuk gördüm hayali annesine üç tane döner almakmış öyle etkilendim ki
Myneymis dilarakrt kızlar paşa sofrası kurucam demedim lütfen başka yerlere çekmeyin hepimizin doyacağı bir tas çorba tabi ki fikir amaçlı yazdım
kocatarafindanefret Myneymis perşembe günü oruçlu olacağız değil mi bende hep bu ilk günleri karıştırıyorum ahshshh