Elifmoms 8den beri mahvoldu cocugum ilaç verdim masaj yaptım gazı çıksın diye sırtını sıvazlıyorum yok 8den beri ağlıyor şimdi kucağımda uyudu yerine koydugum gibi çığlık basıyor ne yapayım bi akıl verin 🥺
Meyra1 Elifmoms bende çok gaz problemi cektim bebeğiniz kaç aylık ??? Ben sabah 4 akşam 4 sap simplex veriyorum ona ek birse haveys veriyorum bide oda 10 sabah 10 akşam ama ben 4 4 de Ondan veriyorum anca rahat ettik bir aydın şükür
Feridekurt35 Elifmoms canim ılık suyun içine kimyon koy iç birazda şeker koyabilirsin rahatlatıyor benim bebeğiminde gaz problemi çok gaz damlasıda kullandım çok fazla faydasını görmedim kimyon rahatlatıyor
Elifmoms Sinembolat Mirayimran bırakınca ağlıyor yalnızım şuan duş aldırmak zor gibi hem hiç tek duş aldırmadım🥺
Prensannesi411 Sab simpleks günde 3 kez 15 damla kullan çok rahatlarsın. Bende çektim bu durumu sab simpleks bize çok iyi geldi kaç aylıkk seninki
Mirayimran Elifmoms bizimkinden bilirim rahatlamıyor canım ancak banyo yani kıyamam ya süpürge sesi dene kucağında davlumbaz sesi aç yüksek sesle
Elifmoms Meyra1 2 aylık canım normalde çok gazlı değil gazı oldugunda ilaç veriyorum geçiyor 1 2 saate ama bu sefer hiç etki etmedi masaj vs her şeyi denedim yok ağla ağla yoruldu uyudu kucağımda bırakınca yine aynı
Sinembolat Kimyon tohumu yağı anda rezene tohumu varsa kaynat çok ılık bir şekilde 2 çay kaşığı içir canım benimde bebeğim 2 ay 13 günlük ☺️
Elifmoms Sinembolat rezene de var kimyon da ama kimyon tohum olarak değil toz olarak var bebeğe mi vereyim direk ?
Sinembolat Elifmoms hayır o şekilde zararlı verme canım birde acı elma yağı alıp ayak topuklarına sür masaj yap o yoksa bile şuan topuklarına masaj yap direk oda iyi gelir
Elifmoms minnosanne1 sizinde mi gaz problemi Allah yardımcımız olsun bir de yalnızım bugun çok zorlanıyorum 🥺
Mirayimran Elifmoms rica ederim inşallah iyi olur ama normal artık 2 ay bizimkide 2 aylık artık herşeye normal der olduk su inşallah iyi gelir miniğe