birtutamorgu Kızlar merhaba bu takimj severek almıştım bayram için ama şimdide hoşuma gitmiyor sizce güzelmi degilmi
SooMin birtutamorgu bence cocuğa giydirilebilecek bir takım bebe yaka renk tonlarıda hoş mevsimine göre daha ne olsun
Ftet Bsnimde pek hoşuma girmedi kötü bir takım değil ama güzel de diyemem ama giyse yakışır gibi de :))
forumgurmesi birtutamorgu O zaman gömleği içine sokup giydirin. Gömlek çok uzun. Tesettürlü kadınların giydiği tuniklere benziyor o yüzden hoş gelmedi kadınsı geldi gözüme.
Gryffindor Bence fena değil. Mevsime de uygun hem. Sadece biraz gömlek biraz uzun. Onu pantolonun içine sokup üzerine imkanınız varsa şeker pembesi triko bir hırka alıp giydirebilirsiniz. Yakaları da dışarı çıkarırsınız tatlı olur.
mysohn7 birtutamorgu çok tatlı özellikle o yakadaki işlemeler çok güzel duruyor. Alt kısmını farklı renk pantolonlada kombinleyebilirsiniz.
tecrubeli birtutamorgu terzide kestiriverin biraz gömleğin ucundan ya kötü bi takım değil kibar duruyor ayrıca☺️
Hry-ayhn26 Bence sade ve güzel zaten çocuklar hemen kirletiyor üstlerini gömleği biraz kestirip alt kısmına lastik tarzı bişi yaptırabilirsiniz
BARTUMOM birtutamorgu gömlek çok hoş altına kot şort yada salopet elbise alın gömleğide içine giydirin
Nikita birtutamorgu ben olsam böyle bir üstü taytla giydirirdim. Alt bol, üst bol hoş görünmez. Etek gibi uzunsa elbise niyetine de kullanabilirdim