brar Merhaba hanımlar . Bebeğim 7 aylık . 6 aylıkken ek gıda başladık tadım gittik. Havuç patates brokoli balkabağı elma muz avokado Yoğurt ve Yumurta bunları tanıdık. Yumurta ilk 3 bi sıkıntı olmamıştı. Ama sonra başka şeyler ile karışınca kustu ara verdik. Bi ara istemedi. Şimdi uzun aradan sonra kıyma versem sıkıntı olur mu? Fikrinizi ihtiyacım var
yenianne___ brar cnm bizim doktorumuz 7 aylıkken önerdi bebek kıyması oluyor kasaba söyleyince veriyorlar
yenianne___ brar yumurta sarısını labne peynirle karıştırınca çok seviyorlar bi dene istersen sabah kahvaltısına
brar yenianne___ pütürlü verince öğürüyor baya sıvı yapıp veriyorum öyle yedi. Başka tarif ne yapa bilirim
minnakpopus brar verebilirsin 6.aydan itibaren haftada 3-4 veriyorum ben şuan 7 aylık. Çift çekim yaptır mutlaka ve de kuzu kıyma olsun etin sinirsiz yerinden
sarikavun brar ogursin annesi ogure ogure alisacaklar. Putursuz sivi halinde verirsen katiya gecirmekte daha da zorlanirsin. Catalla ezip ver. Ogurmesi tukurmesi cikarmaya calismasi bunlarin hepsi normal. Zamanla refleksleri oturuyo kendi istemedigini azindan bile Cikariyo
brar sarikavun ya ben bi kere Yumurta muzu karıştırdım verdim çok kötü fışkırır kustu. 15 gün yumurta ya ara verdik. Avakoda ile verdim yine çok kötü kustu bembeyaz oldu. Acile götürdüm. Röntgen çektiler gaz sıkışması dedi. Kusa kusa alışcak dedi. Ama ben yine öyle kötü olur diye korkuyorum ne yapmalıyım
yenianne___ brar Sebzeli çorba sevdiği sebzeleri de koyabilirsin Havuç Soğan patates Kıyma haşla bildırdan geçir En çok böyle seviyorlar farklı sebzelerden de olabilir
sarikavun brar ee doktorlar da soylemis iste. Belki karisim sevmiyodur bebek. Sade vermeyi deneyin ama her yumurtada ayni tepkiyi aliyosaniz alerji degerlendirilebilir. Ama bebek bu gidalara alismasi gerekiyor. Ogureogure kusa kusa alisiyolar genelde. Ben en basindan veri herseyi verdim eline cig kereviz de yedi yogurt kasesini kafasina da gecirdi mor lahana da kemirdi avokadoyu da cikardi. Oyle nlender fln hic kullanmadim catalla ezdim corbalarini bile.
brar Bide hiç instegram da ki gibi yemiyor. Oradaki tarifleri karıştırıp verince yemiyor . Sonra diyorum ben mi yanlış yapıyorum. Emiyor ramazan geldi nasıl oruç tutcam bilmiyorum
minnakpopus brar instagramdaki bebeklerle kıyaslama yapman büyük hata bu çocukların mideleri neyki bi lokmacık oturup dolu dolu yemesini bekleme. Oradaki bebeler azınlık olan kısım istisnalar yani.
sarikavun brar tutmicaksiniz emziriyosaniz. Yada siz bilirsiniz. Benim bebegim de sevmiyo karistirilmis seyleri. Bende sevmem. Yedirdigim herseyin tadina baktim. Benim begenmedigim seyleri ona da cok vermedim en basindan beri. Oyle herseyi birbirine katip vermedim de. Bi tek haslanmis yumurtada sariyi ister istemez bisilerle yumusattim o da rahat yutsin diye.
Nikita brar 7 aylık bebeğe kase kase yemek yedirilmez. 2-3 kaşık yiyip yemeğe alışması, öğrenmesi kafi. Bebeğinin hala ana besini anne sütü. Böyle yemek yedirip kendini ramazanda korumaya kalkarsan sütün kesilebilir. Süt emdikçe aktif olan emme durunca üretimi duran bir şey sonuçta
Nikita brar verin, buharda köfte pişirip verin. Yumuşacık oluyor. Kolay yiyorlar. Her gün bir kuşbaşı olacak şekilde et veriyordum ben. Yemediği bir yiyeceği 15 gün sonra mutlaka tekrar sunun
brar sarikavun tm inşallah çok teşekkür ederim yavaş yavaş alışması lazım dediğiniz gibi yapayım . ❤️