alpaslanmom_ Kansızlık yok ama demir depoları boş dedi doktorumuz haftada bir gün karaciğer ver dedi ama nasıl vericez siz nasıl veriyorsunuz kızlar ?
Balbulutu alpaslanmom_ haşlayıp robotta çekip pirinç falan ekleyip verebilirsin yada havuç. Bu arada ben hiç yedirmedim
betul97_ alpaslanmom_ Minik minik doğruyorum tencerede suyu çekene kadar kavuruyorum suyu bitince yağ koyuyorum biraz tuz biraz kekik koyuyorum öyle de biraz kavuruyorum. Pilavda yapıyorum öyle yiyor hatta bazen çatala batırıyorum eline veriyorum öyle de seviyor.
alpaslanmom_ Balbulutu yaaa aslında yemeleri gerekiyormuş bende hiç vermedim yaşı geliyor ama vermek lazım işte kansızlıkla ugrasmamak için
betul97_ Balbulutu Dene dene çok güzel oluyor hatta bazen ekmek arasına koyar eşim içine de soğan mis gibi yer
alpaslanmom_ [silindi] bizde yaşına gircez kan değerleri iyi ama demir depoları boş haftada 1 gün mecbur yiyecek dedi :( sizde deneyin
[silindi] alpaslanmom_ benim kızımın değerleri iyi çıktı aslında ama yedirmek lazım doğru söylüyorsunuz. En kısa zamanda ben de deneyeyim 🌸
banauygun alpaslanmom_ ben ciğer veriyorum ama yemiyordu o şekilde bende bulgur pilavınin içine karıştırıyorum minik minik dogruyorum yiyor o şekilde