ipeksiyim Bebeğim 5 günlük kantaron, karbonatlı su ile yıkama, madefix krem, silikon uç her şeyi deniyorum işe yaramıyor nolur bana bir çözüm sunun nolur 😭😭
seyma0661 ipeksiyim Lansinoh göğüs ucu kremi, tahinin üzerindeki yağ ve kendi sütünüz. Yani bir iki güne geçmez ama bunları sürün alışacak zaten yumuşayacak
Asyaveannesi04 ipeksiyim gümüş kapak tek çözüm beni kurtaran harika bir icat ebebekten almıştım ilk gebeliğimde, şimdi tekrar aldım
yoyom ipeksiyim bebeğinizin memeyi doğru kavramasını sağlamanız lazım yoksa hep tekrarlar. Geçmesi içinde kendi sütünü sürün kuruduktan sonra gümüş kapak kapatın. Kapağı yeni alacaksanız 999 gümüş olanından tercih edin mutlaka
meliseces Benim yaralarım 45 günde ancak toparladı. Kantaron yağı, Lansinoh, garmastan pomat hepsini dönüşümlü kullanıyordum, son 10 günde hiçbir şey sürmeden gümüş kapak kullanarak rahatladım.
aminedoga Benim artık kanıyordu o derece olmuştu garmastan diye bir krem var sadece o iyi geldi biraz pahalı ama çok etkili her emzirme sonrası sürdüm yeniledim kısa sürede geçti lanhison falan hiç işe yaramadı bende