EceSultan Doğum yapalı 3 ay oldu ben bebeğim iki aylıkken saçlarımı kısacık kestirdim şuan omuz hizamda. Ama avuç avuç dökülüyor saçlarım. Banyoda ve banyo sonrasında iki avucumun dolusu dökülüyor normal zamanlarda da dökülüyor kel kalıcam yakında🥺🥺🥺 varmı çözüm önerisi olan?
Ipekk EceSultan bende öyleyim şampuanın içine doğum kontrol hapını ezip koyulduğunu duydum veya e vitamini yakında deniyeceğim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Duru-meha EceSultan aynı sorun bende de var bende 4 ay önce doğum yaptım avuç avuç dökülüyor. Bende burda bekliym belki bi çözüm bulurum
Ayaz0608 Retina ben doğumdan sonra hemen oldum 40 çıktıktan sonra yani şuanda da adet oluyorum ama avuç avuç dökülüyor belki 5. Ayda benimde durur
Ayaz0608 EceSultan bende de aynı sorun var surekli topluyorum açıp düzeltmeye çalışırken yumak gibi dökülüyor çok üzülüyorum her yerde saç var
Seda EceSultan canım şampuana aspirin kır at bide ben lavantayınkaynatıp duştan çıkarken saçıma sıkıyodum direk duruyodu
Seda EceSultan canım şampuana aspirin kır at bide ben lavantayınkaynatıp duştan çıkarken saçıma sıkıyodum direk duruyodu
Ayaz0608 Retina belki de kuaförüm 6. Ayda çok dökülme olur ama sonra duruyor dedi eğer 2 ay daha bu yoğunlukta dökülürse kel kalabilirim
Miray1616 EceSultan ben çareyi Mecit efendi sarımsak özlü şampuanda buldum tamamen kesmiyo ama çok faydasını gördüm
Yenihayat EceSultan Aynı şey bende de var Bebeğim 4 aylık oldu bende hamilelikte kullandığım multivitamine devam etmeyi düşünüyorum ancak çözüm olur gibi geliyor .Malum emzirdiğimiz için vitaminler gidiyor vücuttan.Hatta tırnaklarım bile kırılmaya başladı 😔
Nurztekin valla saç dökülmesinden her gün evi süpürüyorum artık kendi sacımdan tiksindim sürekli yerler kış bebeğimin üstü kıl her gün avuc avuc dökülüyo 😞
E_eren Nurztekin aynen ya evi süpürdüğüme pişman oluyorum :D 5 dakika sonra süpürülmemiş gibi oluyor :D
Eymenkmc Doğumdan sonra illa saçlar dökülüyor bende ne yapsam fayda olmadı uzmanlar hamileyken saçlar çok gurlesiyor doğumdan sonrada dökülerek eski halini alıyor diyorlar hormonlarla alakaliymis malesef kesin çözüm yok saç dökülmesine 😣
Furkansmomy Benim de cok dökülüyordu bitkisel şampuana geçtim kızlar şuan tek tük dökülüyo o da saçı tararken zorlarsam 🤗🤗 Yves rocher bitkisel şampuan kullanın cidden saçlarıma çok iyi geldi