asyaaslann 20 şubatta 1 yaş oluyor 2 gündür tek uyku yapıyor hastaydı hastalık öncesi hep 2 uyku yaptı
KendiEvimdeDeplasmandayim asyaaslann 11aylıkken geçti kızım tek uykuya. Genelde 13 14ay gibi geçiliyormuş ama bebeğim ikinci uykuyu yapmadı tek uyku denedim uykusuzluk sorunu çekmedi bende düşürdüm uyku sayısını. Şuan 13buçuk aylık
gg3848 asyaaslann bir yaşına tek uykuya geçtik ikinci uykuya zaten çok direniyordu o yüzden kolay oldu bizim için
asyaaslann İki gündür bu şekilde uyuyor ilaçların etkisi hastalık gibi düşündüm ama bakalım hayırlısı o zaman olada bilir olmaya da bilir 😇🥰
asyaaslann durbakalim sabah 7 8 gibi uyandığında 7. Ve 8. Aydan itibaren hep 2 uyku yaptı ama geç kalkıp geç öğlen uykusuna yattımda bende 4 den sonra hiç uyutmadım ki akşam 8 buçuk 9 da uyusun diye
2_oglanannesi asyaaslann 13 aylık hala düşmedi. İki uyku çok geliyo tek uyku az. Geçiş dönemindeyiz bakalım heyecanla bekliyorum tek uykuyu
metemom_ asyaaslann 13 aylıkken geçti ama bu bebekten bebeğe değişir arkadaşımın oğlu 17 aylık hâlâ iki uyku yaptırıyor ihtiyacına göre takip edin istemiyorsa direniyorsa zorlamayın ama ataktan dolayı da istemiyor olabilir arada denersiniz