Seroglu seni o kadar iyi anliyorum ki 3 ay savastim bebegimi zorladim mrmeyi alsin diye 3 ayin sonunda baktim bebegim memeyi alsa bile memeden tam cekmiyor ac kaliyor bu sefer hep memede kaliyordu yani 4 5 saat araliksiz emzirdigimi biliyorum farkettim ki ona da eziyet ediyorum bebegim beni babasi falan degil sadece benim mememle yuz yuze geliyordu o kadar ki sadece memede kaliuordu meme disina cikinca agliuordu aktivite yapaniyorduk kimse sevemiyordu bile sirf biberon vermemek icin enjektorle besliyordum yani 3 aylik bebege de 90 cc enjektorle vermek cok zor oluuordu en son boyle olmicak diyip biberona gectim yani kalbim o kadar inciniyordu ki o biberonu istedikce sanki ona yetemiyormusum beni sevmiyormus gibi hossediyordum sonra uzule uzule biberonu verdim bu arada dada sutumu sagmaya devam ettim sagdigim sutu veriyordum aradada mememi hep teklif ediyordum cok sukur ben olayi akisina birakinca bebegim de mememi almaya basladı yani 2 aydir hem mememi aliuo hem biberonu ama asla onu zorlamiyorum mememi aciyorum eger istiyorsa emiuor istemiyorsa agladigi anda geri cekip biberon veriyorum en azindan mememi tutmasi bile manevi olarak beni tatmin ediyor gecede sadece meme seklinde ilerliyoruz ama sizin ayiniz daha cok kucuk biberon yerine enjektorle destekleyin biberonu unutacaktır sonra memenize gelir uyurken uykuluyken memenizi teklif edin enjektorle vermek istiyorsanizda serce parmaginizi agzina koyun sonra enjektorle yanindan sıkın bu yontem memeyi reddetmiyor ben bunu cok sonradan ogrendim eger ilk zaman bilseydim belki suan sadece meme aliuor olurdu oglum caninizida hic sıkmayın ben cok sıktım psikolojim bozuldu ama degmezmiş gercektende keske en basta bu kadar zorlamasaydim da o gunlerin tadini cikarsaydim diyorum simdi