hipp organik combiotic, bende 30 günlükken süt yetersizliğinden mama verdim. Sadece ilk 2 -3gün kaka yapmasını bekledim cok zorlanarak yaptı. Ama mamayıda hemen her ogune vermedim.
Ne kadar dogru bilmiyorum, ilk olarak geceleri bir öğün gündüzleri bir öğün olarak verdim. Cunku emzirmeyi kaybetmek istemiyordum.
Bu sürede bol bol emzirmeye calıstım. Ama hic sagım yapmadım. Sana tavsiyem sayfanda süt vermeye yönelik yöntemlerle ilgili yorumlarını gördüm. Oyuzden soyleyecegim herkes anne sütü vermek zorunda değil, oyuzden karısmazdım normalde. Cunku ben mama verince onun rahatlığına alıstım ve o sürede babamı kaybettim vs derken mama coook kullanıldı. Sütümü kaybettim nerdeyse..Sağım yap. Yeşillik ye bolca denilir ama maydanoz nane azaltıyor sütü.kuzukulagı dereotu ye onun yerine. Yulaf sütü, çiğ badem, çemen otu çayı ve malt icecekleri oneririm. Solgar malt ve b12 hapı kullanıyorum. Ama sağım sağım mama verdiğin sürenin yerinde bolbol memelerini uyarmanı öneririm.
Basta yapmanı isterim suan 4 aylık oldu halen süt arttırmaya calısıyorum. Suan danısmanlık alıyorum. Ama en basta hazır bebenin midesi ufakken daha kolay olur diye soyluyorum. Ne kadar verebilirsek süt, bebelerimize okadar kardır tabi. Allah sütümüzü arttırsın.
Bu kadar yazdım ama emzirmeye isteklisin gibi gördüm oyüzden tüm benim öğrendiklerimi paylasmak istedim. Lütfen yanlıs anladılak istemem…