stillwasser Yani yeri silsem bi bakıyorum meyvesuyu dökmüş kapıyı silsem bi bakıyorum yağlı eliyle acmış asla şikayet etmiyorum yapsın geri temizliyorum ama hiç temiz kalmıyor hergün de gün sonunda temizlemekten yoruldum artık
yeniannesibel stillwasser kalmıyor canım tek çocuk olmasına rağmen bütün evi alt üst ediyor. Uyuyunca topluyorum ama benim de perrim çıkıyor. Mesela dün parkeyi çizmiş. Tuvalaet kahıdını parçalamış atılmış, halıya bir şeyler dökmüş. Ama yapacak bir şey yok çocuklu evlerin kaderi bu 😂😂
Elfgrn stillwasser Yap ama ne bileyim ben artık zorlamıyorum. Ev dağılır bozulur elden geldiğince yapılır ama zorlamak sadece kendimize zarar veriyor.
Matiasli Kalmıyor tabıkı cmtsı cam sildi resmen çamur yağmış ayrıca evi sil süpür ertesı gun yıne aynı bence temızlık yapılmalı ama önemli olan az esya düzen saglayabılmek bunu yaptıgınızda zaten ev derli toplu gozukur
hazale966 stillwasser malesef her gün temizleyerek. Onun dışında kalmıyor🤣 bende çok sıkıldım bu durumdan🙄
Marianne stillwasser hiç uğraşmadım temizlikle. Duvarları boyamayı bıraktıktan sonra boyacı tuttum evin duvarlarını boyadı. Halıyı da çöpe attım, yenisini aldım. Kırılan oyuncaklar çöpe, oynamadıklarını sokakta oynayan çocuklara verdim gitti.
Asyaveannesi04 stillwasser Kalmıyor ki canı sağolsun ya bir bakmışız büyümüşler ve o hallerini özleyeceğiz. Bende yapıyorum akşamdan herşeyi işe gidiyorum bir geliyorum yine aynı yine aynı
Femme1 stillwasser malesef kalmıyor. hafta sonu 2 gun temızlık yaptım halı malı ne varsa yıkadım gel gelelim kı suanda berbat
metekaanmom stillwasser mutfak disianda yemek yemezlerse bı nebze temiz kalıyor salon ama banyo için çözüm bulamadım malesef her gün batıyor
monica50 stillwasser kalmıyor valla toplamaya çalışıyorum sık sık toplamaya zaman bulamayınca bok götürüyor 😂