cananbulbul Zaten o kadar aç kaldıktan sonra iftarda pek bir şey yenmiyor o tamam ama mesela sahurda ne yapıyorsunuz? Üstüme sahur için tarif atın nolur 😅
brfniskkskr cananbulbul klasik kahvaltı tabağı haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik 🫠😀biz bu şekilde yapıyoruz ağır şeyler tüketmiyoruz
ay_adengunes cananbulbul ben kahvaltı hazırlıyorum ortaya değişik bir şey yapıyorum kuymak, menemen gibi yeterli oluyor 😀
asrinhatasi cananbulbul son 6 7 yıldır sahursuz oruç tutan ben 🥲 tavsiyem tost gözleme gibi hemen susatacak şeyler tüketmemeniz. Haşlanmış yumurta en iyisi.
beybitolat cananbulbul yumurta tok tutuyor. Tuzlu şeylerde tüketmemeye çalışılmalı bence çünkü çok susatıyor. Bende genelde kahvaltılık hazırlıyorum
filizkumsal cananbulbul kahvaltılık hazrlrım haslanmıs yumurta zeytin pynr domates zaten gece çok iştahlı olmuyorum kendi adıma konusayım yemek için yiyorum ☺️iftar da ana menülerin yanına mutlaka çorba yaparım onla açarım
Femme1 cananbulbul klasık kahvaltı bızde peynır yumurta eşim muz ve cevız ister domates salatalık işte o saatde anca bunlar 😅