mhtpi Ben sağlıklı, sağlıksız, doktor tavsiyeli çevre tavsiyeli bir sürü yöntem takviye deneyip 30 yaşına kadar hiç kilo alamamış biriyim. Hadi önceden de almıyordum bildim bileli böyleydim ama artık varolan kilomu da vermeye başlayıp 40 kiloya düştüğümde Neslivanın çilekli iştah açıcı çayını kullandım umutsuzca. Ve bir ayda 7 kilo aldım. Kan değerlerimde de hiçbir problem oluşturmadı. Benim sorunum iştahsızlık ve hiçbir ilaç şurup falan düzeltmedi kullansam da halüsinasyon görüyordum yan etki yaşadığım için devam edemiyordum. Neslivayı İki ay tek kullandım devam etsem daha alırdım ama sadece ideal kiloya ulaşmaktı amacım. Şuan 50 kiloyum. Ömrümde ilk defa hamilelik hariç bu rakamı görüyorum. Ve bölgesel aldırmıyor vücuda eşit dağılıyor. Ekim kasım ayında kullandım. Kaç ay oldu bırakınca kilo verme durumu da yaşamadım. Herbalife kullandığımda bıraktığım hafta iki kilo vermiştim. O yüzden gönlüm rahat şekilde öneririm size de.
Şu yaşıma kadar hiç makarnayı ekmekle yememiştim veya yemeğin ardına tatlı yiyemezdim. Yarım ekmekten fazla yiyemezdim. Artık yiyebiliyorum. Ben daha önce yemek yemiyormuşum velhasıl neslivadan sonra farkettim.