oglumbuyuyor 2.5 aylık oğlum meme reddi vardı şimdi atlattı 3 gündür memede ramazanda oruç tutmalı mıyım bilmiyorum sütüm etkilenir mi kansızım da aç kalınca da kötü oluyorum oğlumda kucakta hep sakin yani nasıl olur
yagmurmoms1 oglumbuyuyor daha çok küçük değil mi? Benimki 5 aylık tutmayı düşünmüyorum. Şuan beslendikleri tek şey anne sütü.
ay_adengunes oglumbuyuyor benim de kızım 2,5 aylık ben tutamayacağım. Sadece anne sütü alıyor biraz öğün atlasam kan şekerim düşüyor.
oglumbuyuyor yagmurmoms1 bende öyle düşünüyorum çevrem işte tutsan şöyle böyle olur fln diyor içim tutmaktan yana değil tutmam artık kaza olur
elisa2705 oglumbuyuyor Sizin sevabınız millete mi yazılıyor sanki boşverin herkez boş konuşmayı çok sever .kimseyi takmayın bebeğiniz çok küçük ilerde borcunuzu ödersiniz ..
moryazma oglumbuyuyor Bence kendinize eziyet etmeye gerek yok emziren anne için de bir zorunluluk yok islam kolaylık dini neticede . Bebeğiniz 8 9 aylık olsa biraz ek gıda falan alsa neyse diyeceğim ama sizin ki daha çok küçük sütünüz kesilirse günah değil mi o bebeğe
canmanayvesuyu oglumbuyuyor şu an daha küçük tutmayın bence bir de yeni emmeye başlamış yine sütünüz azalırsa reddedebilir
benencokanneolmayisevdim oglumbuyuyor bebegin küçük şuan sık sık emzirmelisin bu yüzden kendinde beslenmelisin oruç tutmamalısın